Financieringen

Stern biedt autogerelateerde consumptieve en zakelijke financieringsproducten, zoals krediet, huurkoop, financial lease en persoonlijke lening. Deze producten zijn exclusief voor klanten die een auto kopen of hebben gekocht bij een Stern-bedrijf.

Meer weten »

Financieren

Wagenparkbeheer

Bedrijven met wagenparken vanaf circa vijftig auto’s kunnen bij Stern terecht voor een unieke, op maat gemaakte mobiliteitsoplossing. Door per klant het gezamenlijk belang in detail vast te leggen, verbinden klanten zich vrijwillig aan de automerken en autodiensten van Stern en krijgen zij bij volledige transparantie, een hoge mate van flexibiliteit en invloed op de tariefstelling.

Meer weten »

Wagenparkbeheer

Verzekeringen

Auto’s mogen uitsluitend verzekerd de weg op. Daarom verzorgt Stern allriskverzekeringen voor particulieren en bedrijven met een uitgebreide dekking, maximale zekerheid en heldere voorwaarden. Daarnaast worden aanvullende autogerelateerde verzekeringsproducten aangeboden.

Meer weten »

Verzekeringen

Bedrijfswageninrichting

Voor de inbouw van speciale bedrijfswageninrichtingen kan men ook terecht bij Stern. Stern voorziet in zowel standaard als op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. Dealergroep Stern maakt intensief gebruik van deze dienstverlening.

Meer weten »

Bedrijfswageninrichting

Onderhoudscontract

Particulieren en bedrijven die zekerheid wensen met betrekking tot de onderhoudskosten van hun auto kunnen een Stern-onderhoudscontract afsluiten. Tegen een scherpe, vaste maandelijkse vergoeding weet de automobilist zich verzekerd van professioneel onderhoud door één van de Stern-bedrijven gedurende de looptijd van het contract.

Meer weten »

Onderhoudscontract

Onderhoud

Op geselecteerde vestigingen biedt Stern ook merkonafhankelijk autoonderhoud op maat voor auto’s van vijf jaar of ouder. Op basis van het gebruik van de auto wordt een persoonlijk onderhoudsadvies gegeven en uitgevoerd.

Meer weten »

Verhuur

Met een wagenpark van circa 2.000 auto’s voorziet Stern in de behoefte aan tijdelijke mobiliteit van consumenten en bedrijven door middel van autoverhuur. Daarnaast worden vervangend vervoer en serviceverhuur geleverd ten behoeve van de klanten van de eigen bedrijven. Het wagenpark bestaat uit auto’s die zijn geleverd door Dealergroep Stern en die worden gerepareerd en onderhouden in het netwerk van eigen vestigingen.

Meer weten »

Verhuur

Schadeherstel

Binnen het netwerk van Stern-vestigingen zijn twaalf locaties gespecialiseerd in autoschadeherstel. Hier wordt gerepareerd volgens fabrieksrichtlijnen en bij reparatie gebruikt Stern uitsluitend originele onderdelen. Een groot aantal Nederlandse verzekeraars heeft Stern geselecteerd als voorkeurshersteller.

Meer weten »

Schade innamepunt

Occasiongarantie

Stern onderscheidt zich in de occasionmarkt door op geselecteerde gebruikte auto’s twee jaar garantie te verlenen. Het onderhoud wordt vervolgens gedurende de garantietermijn bij een van de Stern-bedrijven uitgevoerd. Voor de verkoop van gebruikte auto’s kunnen consumenten en bedrijven terecht op www.stern.nl. De gebruikte auto’s van alle Stern-bedrijven staan hier geadverteerd. Bijzondere topklasse-occasions, door inruil verkregen of speciaal aangekocht, zijn te vinden op www.sternexclusief.nl.

Meer weten »

Occasiongarantie

Autoleasing

Naast de gebruikelijke zakelijke leasevormen als full operational lease en financial lease, biedt Stern ook shortlease-, occasionlease- en privélease- oplossingen aan.

Meer weten »

Leasing

Mango Mobility

Mango Mobility is dé specialist in elektrisch vervoer. Mango Mobility richt zich op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km/u).

Meer weten »

Elektrisch vervoer