Bedrijfswageninrichting

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten »

Bedrijfswageninrichting

Financieringen

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten »

Financieren

Autoleasing

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten »

Leasing

Privé lease

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten »

Privé lease

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten »

Schade innamepunt

Onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten »

Autoverhuur

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of laat u persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers.

Meer weten »

Verhuur

Verzekeren

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten »

Verzekeringen

Occasiongarantie

Occasion financieren? Bij Stern krijgt u op de meeste gebruikte auto’s 2 jaar garantie. De Occasion Garantie van Stern biedt naast de zekerheid van een betrouwbare auto ook gratis vervanging of reparatie van defecte onderdelen. 

Meer weten »

Occasiongarantie

Onderhoudscontract

U kunt voor extra ontzorging kiezen door uw autofinanciering te combineren met een onderhoudscontract. U betaalt dan een vast bedrag per maand voor volledige dekking van veel onderhoud- en reparatiekosten bij de Stern werkplaatsen. Het onderhoudscontract is zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden. Zo gaat u onbezorgd de weg op!

Meer weten »

Onderhoudscontract

Shortlease

Bent u zelfstandig ondernemer of een werknemer met een tijdelijk contract en heeft u voor een korte periode extra mobiliteit nodig? De shortlease biedt uitkomst met flexibele voorwaarden voor een korte leasetermijn.

Meer weten »

Shortlease

Wagenparkbeheer

Het beheren van een wagenpark is een bewerkelijk financieel omvangrijk vraagstuk. Via een unieke contstructie blijft u 'aan het stuur' van uw eigen wagenpark, maar voeren wij de administratie en doen wij het volledige beheer. Stern is dé specialist op het gebied van wagenparkbeheer.

Meer weten »

Wagenparkbeheer