Contactgegevens

Stern Groep N.V.
Pieter Braaijweg 6
Amsterdam-Duivendrecht

Postbus 94949
1090 GX Amsterdam
info@stern.nl

Heeft u vragen over de vennootschap Stern Groep? Vul uw vragen hieronder in, een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen. Voor vragen over de producten of diensten van Stern, verwijzen wij u graag door naar onze gespecialiseerde formulieren.

Vragen met een * zijn verplicht.

Routebeschrijving 

Omleiding wegens wegwerkzaamheden Spaklerweg

In verband met werkzaamheden aan de Spaklerweg (Pieter Braaijweg is een zijstraat van de Spaklerweg) is de Spaklerweg in de richting Amsterdam Centrum afgesloten van 21 maart tot medio juni.

Vanaf de A2

Volg de A2 richting Amsterdam. Ga de Ring A10 Oost op richting Amersfoort en neem afslag S111 (Amstel Business Park). Ga aan het eind van de afrit linksaf de Johannes Blookerweg op. Volg de weg en rij de Van Marwijk Kooystraat in. Na circa 400 meter gaat u linksaf (S111 richting Duivendrecht) de Spaklerweg in. Na circa 300 meter (eerste straat rechts) vindt u de Pieter Braaijweg. Bij Stern Groep is parkeergelegenheid op het parkeerdek van het pand.

Overig verkeer

Voor het verkeer uit de overige richtingen is geen omleiding ingesteld.

Bij het verlaten van de Pieter Braaijweg is het alleen mogelijk rechtsaf te slaan richting Amsterdam Zuid-Oost. De borden met omleidingsroute met de letter S geven de route naar de A10 aan.

routebeschrijving-stern-groep (2)

NB In uw routeplanner vindt u de Pieter Braaijweg onder gemeente Duivendrecht!!

Komend vanuit richting Rotterdam / Den Haag
Volg de A4 richting Amsterdam. Ga de Ring A10 Zuid op richting Amersfoort. Neem de afslag S111 (Amstel Business Park). Ga aan het eind van de afrit links af de Johannes Blookerweg op. Volg de weg en rijd de Van Marwijk Kooystraat in. Na ca. 400 meter gaat u links af (S111 richting Duivendrecht) de Spaklerweg in. Na ca. 300 meter (1e straat rechts) vindt u de Pieter Braaijweg.

Komende vanuit richting Eindhoven / Utrecht
Volg de A2 richting Amsterdam. Ga de Ring A10 Oost op richting Amersfoort en neem afslag S111 (Amstel Business Park). Ga aan het eind van de afrit links af de Johannes Blookerweg op. Volg de weg en rijd de Van Marwijk Kooystraat in. Na ca. 400 meter gaat u links af (S111 richting Duivendrecht) de Spaklerweg in. Na ca. 300 meter (1e straat rechts) vindt u de Pieter Braaijweg.

Komende vanuit richting Zaanstad
Volg de A8 richting Amsterdam. Ga de Ring A10 op en neem afslag S111 (Amstel Business Park). Ga aan het eind van de afrit links af de Johannes Blookerweg op. Volg de weg en rijd de Van Marwijk Kooystraat in. Na ca. 400 meter gaat u links af (S111 richting Duivendrecht) de Spaklerweg in. Na ca. 300 meter (1e straat rechts) vindt u de Pieter Braaijweg.

Komende vanuit richting Apeldoorn / Amersfoort
Volg de A1 richting Amsterdam. Ga de Ring A10 Oost op richting Utrecht. Neem de afslag S111 (Amstel Business Park). Ga aan het eind van de afrit links af de Johannes Blookerweg op. Volg de weg en rijd de Van Marwijk Kooystraat in. Na ca. 400 meter gaat u links af (S111 richting Duivendrecht) de Spaklerweg in. Na ca. 300 meter (1e straat rechts) vindt u de Pieter Braaijweg.