Profiel

Stern Groep N.V. is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis. De aandelen van Stern Groep N.V. zijn genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam.

Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Stern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.

De kernactiviteiten van Stern Groep zijn gegroepeerd in drie afzonderlijke divisies:

Dealergroep Stern

Dealergroep Stern vertegenwoordigt meerdere toonaangevende merken en omvat thans circa 85 verkooppunten.

Bekijk alle merken »

Stern Mobility Solutions

Stern Mobility Solutions richt zich uitsluitend op automerkonafhankelijke (financiële) mobiliteitsproducten en -diensten voor de middelgrote en kleinzakelijke en particuliere markt, het beheer van de autodossiers van SternLease, SternPartners, SternRent en SternGarant en op de administratie van de SternMobility Card.

Stern Car Services

Stern Car Services streeft naar landelijke dekking met circa 25 vestigingen onder de naam SternPoint (voorheen SternSchade). Met ingang van 1 januari 2017 omvat het ook de activiteiten van SternTec op het gebied van bedrijfswageninrichting. SternLogistiek en SternParts zijn als nieuwe businessinitiatieven recentelijk aan de divisie toegevoegd.

kaart-stern2