Stern Groep: een geschiedenis van groei

Op 15 maart 2014 bestond Stern Groep 21 jaar. De groep is in al die jaren uitgegroeid van een Opel dealer in Amsterdam met een start kapitaal van ƒ 1 miljoen tot één van de grootste automotive concerns in Nederland met een eigen vermogen van bijna € 140 miljoen.

Stern heeft zich ontwikkeld tot een conglomeraat van bijna 100 vestigingen met 21 automerken en een compleet pakket aan eigen autodiensten. Een hele prestatie, zeker gezien de uitdagende marktomstandigheden waarin we opereren.

Stern is inmiddels volwassen geworden en klaar voor de volgende fase die de groep moet positioneren als toonaangevende leverancier van producten en diensten op het gebied van individuele mobiliteit. Het samenspel van sterke merken, slimme diensten en ambitieuze mensen maakt Stern tot een unieke onderneming met een kansrijke toekomst.

Op onze interactieve jubileumpagina tonen wij in 'vogelvlucht' de afgelopen 21 jaar van Stern, waarbij de ontwikkeling van de groep, de betrokken mensen en de natuur de rode draad vormen.

www.stern21jaar.nl