Eerste Autotechnicus (Koog a/d/ Zaan, Heron Auto)

Als Eerste Autotechnicus heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektrische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij aan. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Over jou
Natuurlijk ben jij gek van auto’s en de bijbehorende techniek, maar daarnaast heb je ook:

  • Afgeronde opleiding MBO-2 Autotechnicus of MBO-3 Eerste Autotechnicus;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autobedrijf;
  • Een geldige APK bevoegdheid is een pre.

Over ons
Heron Auto is officieel Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend, Volendam en Zwaag. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit.

Over Stern Groep N.V.
Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Het aanbod

  • Een uitdagende fulltime functie als Eerste Autotechnicus;
  • Marktconform salaris;
  • Goede opleidingsmogelijkheden om de nieuwste technieken goed onder de knie te krijgen;
  • Werken bij een groeiende organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Interesse?
Ben jij de Eerste Autotechnicus die wij zoeken? Vul dan onderstaande sollicitatieformulier in of stuur je motivatie, inclusief cv en vermelding van de functie, naar HRServiceCenter@stern.nl. Heb je eerst nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met het HR Service Center via telefoonnummer 088-2929660.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature op

Heron Auto

Volkswagen Audi Seat Skoda