Junior Verkoopadviseur Opel personenwagens (Assen, Havik Auto)

Solliciteer direct »

Als Junior Verkoopadviseur bij Havik Auto, vestiging Assen, kan je een fulltime, veelzijdige en ambitieuze commerciële functie verwachten waarbij pro activiteit en eigen inbreng een must zijn! Havik Auto is officieel Opel Dealer en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V, één van de grootste Automotive concerns van Nederland!

Wat ga jij doen als Junior Verkoopadviseur bij Havik Auto:

Als commercieel talent met een goed gevoel voor kwaliteit, service en commercie ga jij in deze functie voortvarend te werk. Jij begrijpt als geen ander dat alleen actie voldoende reactie geeft en jij werkt gestructureerd aan jouw klantcontacten conform de CRM. Jij ziet leads als kansen en klanten als onze ambassadeurs. Als Junior Verkoopadviseur krijg je uiteraard ondersteuning van ervaren collega’s zodat je ook de ambitie kan waarmaken om jezelf te ontwikkelen tot een van de beste Opel Verkoopadviseurs!

Als Junior Verkoopadviseur word jij onder ander verantwoordelijk voor het inventariseren van de klantenwensen en het advies uitbrengen aan de klant over een eventuele aankoop van de auto, zowel nieuwe voertuigen als een van onze speciaal geselecteerde occasions.
Daarnaast zorg jij mede voor de uitbreiding van de relaties en het onderhouden hiervan. Jij helpt ook mee bij het ontwikkelen en uitvoeren van salesacties, shows en evenementen. Tevens zorg jij ervoor dat de onderhoud- en garantiekosten van occasions kloppend zijn en ben jij zeer actief met het up-to-date houden van de occasions op internet en aantrekkelijke advertenties hiervoor. Kortom een mooie en veelzijdige (starters)functie!

Word jij blij van een moderne werkomgeving, een prachtig automerk en leuke collega’s en wil jij jezelf graag ontwikkelen tot een van de beste Opel Verkoopadviseurs? Reageer dan snel!

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime functie als Junior Verkoopadviseur bij een professionele organisatie met een informele werksfeer vanuit een A-locatie, onderdeel van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens een persoonlijke gesprek;
 • Werken voor een mooi en ambitieuze automerk;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng een muist is en gewaardeerd wordt;
 • Naast het salaris ook passende overige arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een aanvullende (merk)trainingen te volgen.

Wat neem je mee:

 • Een afgeronde Commerciële/ Verkoop opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijvoorbeeld IVA-Driebergen;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een zeer leergierige instelling en representatief voorkomen;
 • Bij voorkeur enige aantoonbare ervaring in de verkoop bij een merkdealer of universeel autobedrijf;
 • Jij gaat voor optimale klantgerichtheid en niet die eenmalig verkoop;
 • Een passie voor verkoop en doorzettingsvermogen om de deal te sluiten;
 • Jij hebt echt iets toe te voegen aan een professionele organisatie;
 • Goede organisatorische en administratieve vaardigheden en proactieve instelling;
 • Social Media en online marketing zijn je niet vreemd;
 • En natuurlijk ben jij woonachtig in de regio Assen en in bezit van rijbewijs B.
   

Wie zijn wij:

Havik Auto is officieel Opel dealer met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Assen, Den Helder, Groningen en Wormerveer. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. Persoonlijk contact staat bij ons centraal. De werksfeer is enthousiast en professioneel maar zeker informeel. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.
Havik auto maar onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns van Nederland en heeft vele autodealerbedrijven maar ook andere diensten zoals autoschade, leasing en  autoverhuur. Stern Groep N.V. is sinds 2000 beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en stel zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. 

Kom jij bij Havik Auto Assen werken als Junior Verkoopadviseur?

Laat het ons spoedig weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Voor aanvullende vragen over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Ronald de Vries (Vestigingsmanager Assen) via telefoonnummer 0592 - 313 441. 

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op