Star Assistant (Amsterdam Zuidoost, Stern Auto)

Solliciteer direct »

Ben jij representatief, klant- en servicegericht én communicatief sterk?  En ben je op zoek naar een leuke baan waar je als gastvrouw/-heer hét enthousiaste visitekaartje van een organisatie kan zijn? Dan willen we graag dat je reageert op deze vacature!

Gastvrijheid en enthousiasme begrijp je helemaal, je doet er alles aan de klant het echte hospitality gevoel te geven. Hierbij is een proactieve rol van groot belang.

Wij zoeken ter versterking van ons team van gastvrouwen een representatieve dame of heer die ons team komt versterken. Je ontvangt onze klanten gastvrij in de showroom en voorziet ze van een drankje. Ook voer je licht administratieve taken uit en ondersteun je de sales afdeling bij evenementen. Je werkt zo’n 25 uur in 4 dagen per week, waarvan één keer in de twee weken een zaterdag.

Stern Auto biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.

Kom jij bij ons werken?
Voor meer informatie over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met de heer Paulo Brito de Campos, Vestigingsmanager Stern Auto, telefoonnummer 020-8510811.

Solliciteer direct »

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature op