Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist Ford (Zoetermeer, Ardea Auto)

Solliciteer direct »

Wij zoeken voor vestiging Zoetermeer klantvriendelijk en commercieel talent met frontoffice ervaring in de Automotive voor de functie van Service Adviseur. Is hospitality niet alleen een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, een kwaliteits automerk, goede koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je zoal doen in deze functie:

Als Service Adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent het gezicht van onze vestiging en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen.
Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats. Jij maakt de werkorders en controleert mede de uitgevoerde werkzaamheden.
Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Autotechnicus. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie met een informele werksfeer en ijzersterke reputatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Een ‘boven’ markt conform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mooie en nette werkomgeving;
 • Een hele goede en persoonlijke werksfeer en samenwerking onderling;
 • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen o.a. bij Ford Academy, de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen;
 • In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien.

Wat neem je mee:

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (Frontoffice);
 • Hospitality is niet alleen een kreet op je CV maar is je echt op het lijf geschreven;
 • Jij gaat voor een optimale service maar doet dit met een gezonde commerciële tint;
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Ervaring met werkplaatsplanning en facturatie;
 • Jij bent in het bezit van minimaal rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit;
 • En ben jij woonachtig in de regio Zoetermeer.

Wie zijn wij:

Ardea Auto, is met haar 16 vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland dé grootste Ford dealer van Nederland.
Elke dag zijn ruim 350 medewerkers – ieder binnen hun eigen vakgebied – enthousiast aan het werk om onze relaties vriendelijk en vakkundig van dienst te zijn. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Ardea Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Ardea Auto Zoetermeer werken?

Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Qudrat Esmati via telefoonnummer 079 - 3517000.                      

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op