Junior Service Adviseur / Werkplaatsreceptionist (Purmerend, Heron Auto)

Solliciteer direct »

Voor onze aansprekende vestiging in Purmerend zoeken wij een echte verbinder. Ben jij een klantvriendelijk en commercieel talent met bij voorkeur enige ervaring als Service Adviseur? Is hospitality niet alleen een kreet op je CV en word jij blij van een moderne werkomgeving, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen:
Als klantvriendelijke Junior Medewerker Service Advies/ Service Adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent mede het gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen. Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats. Jij maakt de werkorders en controleert mede de uitgevoerde werkzaamheden.

Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime functie;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens een persoonlijk gesprek;
 • Werken bij een professionele, groeiende en toonaangevende dealerorganisatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën worden zeker gewaardeerd;
 • Een goede en informele werksfeer;
 • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen bij o.a. de importeur krijg je de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen;
 • Er zijn binnen onze organisatie diverse mogelijkheden om door te kunnen groeien.


Wat neem je mee:
Je bent mede hét gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen. Natuurlijk heb je veel affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur enige ervaring als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (liefst VAG merken);
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Jij gaat voor een optimale service maar doet dit met een gezonde commerciële tint;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit;
 • En ben jij woonachtig in de regio Purmerend.

Over ons:
Heron Auto is officieel Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend en Zwaag. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. Service en kwaliteit staan bij Heron Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.
Heron Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. 

Ga jij deze mooie uitdaging aan bij Heron Auto Purmerend?
Een korte sollicitatiebrief mag je, inclusief CV, richten aan Ricardo Plug via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!
  

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op