Service Adviseur Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Abarth (Houten, Vireo Auto)

Solliciteer direct »

Wij zoeken voor vestiging Houten klantvriendelijk en commercieel talent met frontoffice ervaring in de Automotive voor de functie van Service Adviseur. Is hospitality niet alleen een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, mooie auto’s, goede koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je zoal doen in deze functie:

Als Service Adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent het gezicht van onze vestiging en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen.
Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats. Jij maakt de werkorders en controleert mede de uitgevoerde werkzaamheden.
Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Autotechnicus. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Een ‘boven’ markt conform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mooie en nette werkomgeving;
 • Een hele goede en persoonlijke werksfeer en samenwerking onderling;
 • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen o.a. via de importeur, de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen;
 • In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien.

Wat neem je mee:

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (Frontoffice);
 • Hospitality is niet alleen een kreet op je CV maar is je echt op het lijf geschreven;
 • Jij gaat voor een optimale service maar doet dit met een gezonde commerciële tint;
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Ervaring met werkplaatsplanning en facturatie;
 • Jij bent in het bezit van minimaal rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit;
 • En ben jij woonachtig in de regio Houten.

Wie zijn wij:

Vireo Auto is dé Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional dealer en wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Houten en Purmerend. Service en kwaliteit staan bij Vireo Auto hoog in het vaandel. Er heerst een prettige en informele werksfeer en er zijn volop opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden. Door de uiteenlopende automerken is er veel diversiteit.

Vireo Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Vireo Auto Houten werken?

Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Ton Peters, Vestigingsmanager via telefoonnummer 030-6345555.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op