Stagiair afdeling Service Advies (Purmerend, Heron Auto)

Solliciteer direct »

Heron Auto zoekt voor de vestiging Purmerend een echte verbinder. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne omgeving, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!


Wat ga je doen:

Voor onze vestiging in Purmerend zoeken wij per direct een enthousiaste student(e) voor een uitdagende stage op de afdeling Service Advies. Het betreft een (fulltime) meewerkstage. Naast het ondersteunen en meewerken zal je ook een aantal eigen taken en opdrachten krijgen. Naar gelang de ontwikkeling die je laat zien zal je steeds meer taken en verantwoordelijkheden krijgen.

Op de afdeling Service Advies ligt de focus op het klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je ontvangt de klant, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Samen met de collega maak je de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer.
Daarnaast het maken van proces analyses en verbetervoorstellen, bijvoorbeeld: vervangend vervoer, haal-en brengservice, prijsperceptie van de klant bij een werkplaatsdoorgang en diensten die de klanttevredenheid en/of het rendement verhogen. Je zal procedures schriftelijk uitwerken. Tot slot zal je meewerken en dit op kort termijn in de praktijk te brengen.


Wat neem je mee:
Je bent mede hét gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen. Natuurlijk heb je veel affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

  • Volg je een (commerciële) Automotive (of gerelateerde) opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Is hospitality jou op het lijf geschreven
  • Werk je graag in teamverband;
  • Heb je bij voorkeur enige ervaring met het programma Autoline;
  • Beschik jij over een ‘gettings-things-done’ mentaliteit;
  • En ben jij woonachtig in de regio Purmerend.


Over ons:
Heron Auto is officieel Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend en Zwaag. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. Service en kwaliteit staan bij Heron Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.
Heron Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.


Kom jij graag bij Heron Auto Purmerend stage lopen?
Een korte sollicitatiebrief mag je, inclusief CV, richten aan de heer Robin van Wichen via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!


Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op