Diagnosetechnicus Personenwagens (Stern Auto Amsterdam Zuid-Oost)

Solliciteer direct »

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de automotive.

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

Diagnosetechnicus Personenwagens.

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wij zoeken technisch talent met meerdere jaren diagnosetechnicus ervaring, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor personenwagens.

Voor deze functie is het een vereiste dat je een afgeronde diagnosetechnicus opleiding hebt. Werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@sternauto.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer E. Broer, Vestigingsmanager Stern Auto B.V., telefoonnummer 020 - 85 108 23.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Stern Auto

Mercedes-Benz Smart