Eerste Autotechnicus trucks (Utrecht, SternTrucks)

Solliciteer direct »

Als Eerste Autotechnicus heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektrische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de trucks. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij aan. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Over jou

Natuurlijk ben jij gek van auto’s en de bijbehorende techniek, maar daarnaast heb je ook:

  • Afgeronde opleiding MBO-2 Autotechnicus of MBO-3 Eerste Autotechnicus;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autobedrijf;
  • Sleutelervaring met Mercedes-Benz is een pre;
  • Een geldige APK bevoegdheid is een absolute pre.

Over ons

SternTrucks maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Over Stern Groep N.V.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Het aanbod

  • Een uitdagende fulltime (38 – 40 uur) functie als Eerste Autotechnicus;
  • Marktconform salaris;
  • Goede opleidingsmogelijkheden om de nieuwste technieken goed onder de knie te krijgen;
  • Werken bij een groeiende organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Interesse?

Ben jij de Eerste Autotechnicus die wij zoeken? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het formulier in. Binnen 4 weken hoor je of we je kunnen uitnodigen voor een gesprek.

Heb je eerst nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met het HR Service Center via telefoonnummer 088-2929660.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op