Leerling Autotechnicus (Zwaag, Heron Auto)

Solliciteer direct »

Voor onze vestiging Zwaag zijn wij op zoek naar een Leerling Autotechnicus.

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Als Leerling Autotechnicus maak je kennis met alle facetten van de autotechniek. Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparatie werkzaamheden aan personenwagens. Wij zoeken technisch talent die de MBO opleiding (Eerste) autotechnicus (niveau 2 of 3) volgen of gaan volgen en die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf.
Beschik je over goed technisch en praktisch inzicht en heb je enige sleutelervaring? Werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Heron Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Zo worden je studiekosten vergoed en ontvang je vakkundige begeleiding gedurende je opleiding.

Over ons
Heron Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam.

Over Stern Groep N.V.
Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Interesse?
Ben jij de Leerling Autotechnicus die wij zoeken? Vul dan onderstaande sollicitatieformulier in.
Heb je eerst nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met het HR Service Center via telefoonnummer 088-2929660.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Heron Auto

Volkswagen Audi Seat Skoda