Eerste Autotechnicus / Diagnosetechnicus Personenwagens (Alkmaar, Havik Auto)

Solliciteer direct »

Voor onze Havik Auto vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar enthousiaste fulltime:

Eerste Autotechnicus / Diagnosetechnicus Personenwagens

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Je spoort zowel mechanische als elektrische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij aan. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Wij zoeken technisch talent met enkele jaren diagnosetechnicus ervaring, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor personenwagens. Voor deze functie is het een vereiste dat je minimaal een afgeronde opleiding MBO-3 1ste Autotechnicus hebt. Werk je graag in teamverband en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Havik Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden.

Havik Auto is officieel Opel dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Alkmaar, Assen, Den Helder, Groningen en Wormerveer. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit.
Havik Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V.. Stern Groep is een grote automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Interesse?
Mail jouw motivatiebrief en CV naar: ricardo.plug@stern5.nl. Of vul het onderstaande sollicitatieformulier in.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer Sasja Bakker, Aftersales Manager (Havik Auto Noord-Holland), telefoonnummer 072-5188042.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Havik Auto

Opel Kia Mitsubishi