Schadecalculator/Schade adviseur (Nijkerk, SternPoint)

Solliciteer direct »

Nijkerk

SternPoint zoekt voor vestiging Nijkeker een zelfstandige Schadecalculator / Schade adviseur met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne werkomgeving, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding en de administratieve afwikkeling van alle schadedossiers. Je bent een ervaren Schadeadviseur/Calculator met een uitstekende kennis van de schadebranche. Je hebt een technische opleiding op het gebied van autotechniek gevolgd en kunt goed omgaan met automatisering en de gebruiksmogelijkheden ervan bij schadecalculatie. Naast je opleiding heb je enkele jaren werkervaring als Schadecalculator / schade adviseur. Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel autoschadebedrijf met merkerkenning waar jouw mening er ook echt toe doet? Lees dan verder en solliciteer!

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime (40 uur) functie als Schadecalculator / Schade adviseur. Parttime werken is overigens bespreekbaar;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens het persoonlijke gesprek;
 • Op vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting met je collega’s;
 • Een goed strategisch bedrijfsplan;
 • Wij vragen het een en ander maar wij zorgen er ook voor dat je alle werkzaamheden goed kan uitvoeren door middel van onder andere het gebruik van automatiseringssysteem IBoss;
 • Naast het salaris ook passende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een aanvullende opleiding te volgen.

Wat neem je mee:

Jij hebt natuurlijk affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en daarnaast heb je:

 • Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau op het gebied van autotechniek;
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Schadecalculator / Schade adviseur;
 • Klantgericht werken en het leveren van kwaliteit heb jij zeer hoog in het vaandel staat;
 • Je bent oplossingsgericht en je hebt een flexibele instelling.

Wie zijn wij:

SternPoint B.V. is een sterk groeiend netwerk van vestigingen die (merk-erkend) schadeherstel uitvoeren en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij SternPoint Nijkerk werken?

Ben jij de Schadecalculator / Schadeadviseur die wij zoeken en kijk jij uit naar een leuke nieuwe uitdaging? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Graag geven wij je dan ook een rondleiding door deze mooie vestiging.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Hans Maassen (Vestigingsmanager) via telefoonnummer 033-2473950.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op