Verkoopadviseur Bestelwagens (Veenendaal, Stern Auto)

Solliciteer direct »

Voor onze vestiging in Veenendaal Galileistraat zijn wij wegens groei op zoek naar een enthousiaste fulltime:

VERKOOPADVISEUR BESTELWAGENS (m/v)

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Heb jij een passie voor verkoop, ben je klantgericht, communicatief sterk en proactief ingesteld? Dan willen wij graag dat je reageert op deze vacature!

Jij hebt commercieel talent en gaat gedreven en voortvarend te werk. Jij begrijpt als geen ander dat alleen actie voldoende reactie geeft en werkt gestructureerd aan jouw klantcontacten conform CRM. Jij ziet leads als kansen en klanten als ambassadeurs.

Jij beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau en bij voorkeur heb je 3 jaar werkervaring in een commerciële functie. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Veenendaal. Je hebt iets toe te voegen aan een professionele organisatie, hebt een bewezen trackrecord in de verkoop van bestelwagens en je beschikt over een groot netwerk in de regio.

Stern Auto biedt een prettige en professionele werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Tevens neem je voor deze functie deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma.

Stern Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern Auto is de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 gepassioneerde medewerkers  een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. Stern Auto is trendsetter en top performer binnen de Automotive.


Wil jij graag bij Stern auto Veenendaal werken?

Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Voor aanvullende informatie over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met de heer Paulo Brito de Campos, Manager Sales Vans, telnummer  0621886095..

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op