Plaatwerker (Amsterdam, SternPoint)

Solliciteer direct »

SternPoint zoekt voor diverse vestigingen in de regio groot Amsterdam een zelfstandige Plaatwerker / Schadehersteller met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen:

Grote of kleine autoschades: jij draait je hand er niet voor om. Als Plaatwerker ben je de hele dag bezig met het de- en monteren, voorbereiden en plaatwerken van verschillende auto-onderdelen. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de te hanteren fabrieks- en veiligheidsvoorschriften. Verder heb je enkele jaren werkervaring als plaatwerker. Door jouw ervaring kun je volledig zelfstandig werken en heb je veel kennis van carrosserie en carrosseriematerialen. Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel autoschadebedrijf met merkerkenning waar jouw mening er ook echt toe doet? Lees dan verder en solliciteer!

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime (38 uur) functie als Plaatwerker / Schadehersteller. Parttime werken is overigens bespreekbaar;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens het persoonlijke gesprek;
 • Op vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting met je collega’s;
 • Een goed strategisch bedrijfsplan;
 • Wij vragen het een en ander maar wij zorgen er ook voor dat je alle werkzaamheden goed kan uitvoeren door middel van onder andere een moderne en lichte werkplek, prima apparatuur en goed gereedschap;
 • Naast het salaris ook passende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een aanvullende opleiding te volgen.

Wat neem je mee:

Jij hebt natuurlijk affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 2 of 3 (Eerste) Schadehersteller OF dit door ervaring verkregen;
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Plaatwerker / Schadehersteller, bij voorkeur bij een merk-erkend schadeherstelbedrijf;
 • Secuur werken en het leveren van kwaliteit heb jij zeer hoog in het vaandel staan;
 • Passie voor het vak als Plaatwerker / Schadehersteller;

Wie zijn wij:

SternPoint B.V. is een sterk groeiend netwerk van vestigingen die (merk-erkend) schadeherstel uitvoeren en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij SternPoint werken?

Ben jij de Plaatwerker / Schadehersteller die wij zoeken en kijk jij uit naar een leuke nieuwe uitdaging? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Graag geven wij je dan ook een rondleiding door deze mooie vestiging.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Rogier Schinkel (regiomanager) via telefoonnummer 088-2929701.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op