Inbouwmonteur/Carrosseriebouwer Bedrijfswagens (Wormerveer, SternTec)

Solliciteer direct »

Inbouwmonteur/ Carrosseriebouwer Bedrijfswagens – SternTec (m/v)

Wormerveer

SternTec zoekt voor vestiging Wormerveer een zelfstandige en zeer nauwkeurige Inbouwtechnicus/ Carrosseriebouwer Bedrijfswagens met passie voor het vak en gezonde ambities! Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen:

Voornamelijk lichte bedrijfswagens van diverse automerken voorzien van een inrichting volledig naar wens van de klant. Jij gaat zelfstandig de dubbele cabine en/of inrichting monteren met alle toebehoren zoals kasten, omvormers, laadkleppen, diverse accessoires en overige (elektrische)installaties. Jij bent zeer handig met diverse gereedschappen en draait je hand er niet voor om keer op keer vakkundig precisiewerk af te leveren en de klant blij te maken met een bedrijfswageninrichting op maat. Natuurlijk houd je daarbij wel rekening met de te hanteren fabrieks- en veiligheidsvoorschriften. Herken jij jezelf hierin en zoek je een uitdagende baan bij een informeel autobedrijf met waar jouw mening er ook echt toe doet? Lees dan verder en solliciteer!

Wat kunnen wij jou bieden als Carrosseriebouwer/ Inbouwmonteur:

 • Een uitdagende (32 - 40 uur) functie;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens het persoonlijke gesprek;
 • Op vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting met je collega’s;
 • Werken in een moderne en innovatieve omgeving met mooie technische uitdagingen;
 • Wij vragen het een en ander maar wij zorgen er ook voor dat je alle werkzaamheden goed kan uitvoeren door middel van onder andere een moderne en lichte werkplek, prima apparatuur en goed gereedschap;
 • Naast het salaris ook passende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar zeker ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een aanvullende praktijkgerichte opleidingen te volgen.

Wat neem je mee:

Jij hebt natuurlijk veel affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding tot Eerste Carrosseriebouwer OF dit door ervaring verkregen;
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring als Inbouwmonteur/ Carrosseriebouwer bedrijfswagens EN/OF Inbouwtechnicus luxe jachtbouw EN/OF Meubelmaker;
 • Ervaring met bedrijfswagen-elektronica, dubbele cabines, kunststof- en houtbewerking, verlijmtechnieken, hydrauliek en het lezen van inbouwtekeningen of je wilt er graag snel bekend mee worden;;
 • Secuur werken en het leveren van kwaliteit heb jij zeer hoog in het vaandel staan;
 • Een creatieve, verantwoordelijke, flexibele en uiterst precieze werkinstelling;
 • Jij neemt verantwoording en draagt bij aan het optimaliseren van werkmethodes, efficiency en veiligheid.
 • En je bent woonachtig op acceptabele reisafstand van Wormerveer.

Wie zijn wij:

SternTec verzorgt bedrijfswageninrichtingen volledig naar wens van de klant. SternTec maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Wij importeren tevens diverse inrichtingen voor bedrijfswagens en bouwen alles zelf in. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij ons te Wormerveer werken?

Ben jij de Carrosseriebouwer/ Inbouwmonteur die wij zoeken en kijk jij uit naar een leuke nieuwe uitdaging? Bezoek onze vestiging en vraag naar de Vestigingsmanager of klik op de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Graag geven wij je ook een rondleiding door deze mooie (SternPoint) vestiging aan de Vrijheidweg 2 te Wormerveer.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Ruben Schippers (Vestigingsmanager) via telefoonnummer 075-6475480.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Stern op TV

Bekijk het item over SternTec op AutovisieTV