Autotechnicus (Assen, Havik Auto)

Solliciteer direct »

Als Autotechnicus heb je een afwisselende baan: Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook de complexe reparaties pak jij aan. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Verder behoren (administratieve) planningswerkzaamheden van intern werk ook bij het takenpakket.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Voor onze vestiging Assen zijn wij op zoek naar een Autotechnicus.

Over jou

Natuurlijk ben jij gek van auto’s en de bijbehorende techniek, maar daarnaast heb je ook:

  • Minimaal afgeronde opleiding MBO-2 Autotechnicus;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autobedrijf;
  • Affiniteit met (administratieve) planningswerkzaamheden.

Over ons

Havik Auto is officieel Opel dealer met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam-Noord, Assen, Den Helder, Groningen en Wormerveer. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit.

Over Stern Groep N.V.

Stern is één van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Het aanbod

  • Een uitdagende fulltime functie als Autotechnicus;
  • Marktconform salaris;
  • Goede opleidingsmogelijkheden om de nieuwste technieken goed onder de knie te krijgen;
  • Werken bij een groeiende organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.

Interesse?

Ben jij de Autotechnicus die wij zoeken? Een sollicitatiebrief mag je, inclusief cv en onder vermelding van de betreffende functie, richten aan de heer Bert Stuut per e-mail: werkenbij@stern.nl. Of maak gebruik van onderstaande sollicitatieformulier.

Heb je eerst nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Bert Stuut (Service Manager) via telefoonnummer 050-5885600.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Havik Auto

Opel Kia Mitsubishi