Chef Werkplaats (Amstelveen, SternPoint)

Solliciteer direct »

SternPoint zoekt voor vestiging Amstelveen een Chef Werkplaats met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen:

Je team motiveren en aansturen om elke autoschade perfect te repareren: daar word jij blij van! Als Chef Werkplaats ben je de verbindende factor tussen jouw collega’s in de werkplaats (15 tot 20 fte) en de collega’s op het front-office van de vestiging. Je zorgt dat kwaliteit wordt geleverd en je houdt toezicht op een veilige werkomgeving. Je zorgt voor een goede taakverdeling en bewaakt de productiviteit. Je ziet wanneer een collega hulp nodig heeft en je weet een ieder op een positieve manier te stimuleren. Je neemt initiatieven om processen te verbeteren en je stuurt mede op basis van cijfers, rapportages en klanttevredenheid. Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel autoschadebedrijf met veel merkerkenningen en waar jouw mening er ook echt toe doet? Lees dan verder en solliciteer!


Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime (38 uur) functie als Chef Werkplaats;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens het persoonlijke gesprek;
 • Op vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting met je collega’s;
 • Een goed strategisch bedrijfsplan;
 • Wij vragen het een en ander maar wij zorgen er voor dat de teamleden alle werkzaamheden goed kunnen uitvoeren door middel van onder andere een moderne en lichte werkplek, een moderne werkplaatsuitrusting en goed gereedschap;
 • Goede passende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een aanvullende opleidingen te volgen.

Wat neem je mee:

Jij hebt natuurlijk affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 3;
 • Praktische ervaring in autoschadeherstel;
 • Enkele jaren aantoonbare leidinggevende werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Chef Werkplaats of meewerkend voorman;
 • Je bent organisatorisch sterk en je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
 • Tijdens piekmomenten bewaar jij de rust en het overzicht om te allen tijde te kunnen voldoen aan de vraag van de klant;
 • Passie voor het schadeherstelvak.

 
Wie zijn wij:

SternPoint B.V. is een sterk groeiend netwerk van vestigingen die (merk-erkend) schadeherstel uitvoeren en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.

Stern behoort tot de grootste automotive concerns in Nederland en is marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers in dienst en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij SternPoint Amstelveen werken?

Ben jij de Chef Werkplaats die wij zoeken en kijk jij uit naar een leuke nieuwe uitdaging? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Graag geven wij je dan ook een rondleiding door deze mooie vestiging.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Martijn Pot (Vestigingsmanager) via telefoonnummer 020-3629220.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op