Eerste Autotechnicus / APK Keurmeester (Den Bosch, Arend Auto)

Solliciteer direct »

Arend Auto, dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Amsterdam en Noord-Brabant zoekt voor vestiging Den Bosch een ambitieuze en zelfstandige Eerste Autotechnicus met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, het beste gereedschap, mooie automerken, goede koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je voor ons doen:

Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en storingen; jij draait je hand er niet voor om. Als Eerste Autotechnicus bij Arend Auto word jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van allround onderhoud- en reparatiewerkzaamheden conform de gestelde richtlijnen en kwaliteitseisen van de importeur. Daarnaast voer jij APK keuringen uit en stel je mechanische en elektronica diagnoses en probeert deze, eventueel met hulp van de Technisch specialist, op te lossen. Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Service Adviseur. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een schone en opgeruimde werkomgeving. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan de collegialiteit van team Den Bosch. Herken jij jezelf hierin en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Wat kunnen wij jou bieden als eerste autotechnicus:

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie met een informele werksfeer, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Een zondermeer goed salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Auto’s van de aansprekende merken Renault en Dacia met een breed modellengamma;
 • Mooie en nette werkomgeving voorzien van goede apparatuur en het beste gereedschap;
 • Gemotiveerde, vrolijke en ervaren collega’s;
 • Je neemt deel aan het opleidings- en trainingsprogramma van de importeur;

Wat neem je mee:

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, nauwkeurige en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

 • Afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus;
 • Ervaring als Eerste Autotechnicus bij een universeel autobedrijf of merkdealer;
 • Bij voorkeur een geldige certificering als APK-2 Keurmeester (of bereid deze te halen);
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt;
 • Jij bent in het bezit van minimaal rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit.
 • En ben jij woonachtig in de regio Den Bosch

Wie zijn wij:

Arend Auto is dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Amsterdam en Noord-Brabant. Totaal hebben wij 11 vestigingen. Renault is een van de grootste automerken in Nederland en wereldwijd. Veel technologieën uit bijvoorbeeld de F1 afkomstig zitten tegenwoordig in een van de vele Renault modellen. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Arend Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Arend Auto werken?

Ben jij de ambitieuze Eerste Autotechnicus die wij zoeken en wil je graag bij Arend Auto komen werken? Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Jan Boudewijns via telefoonnummer 073-6216111.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Arend Auto

Renault Dacia Nissan