Accountmanager Renault zakelijke markt m/v (Zaandam, Arend Auto)

Solliciteer direct »

Arend Auto, dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Amsterdam en Noord-Brabant zoekt voor de regio Zaandam-Purmerend een ambitieuze en zelfstandige Accountmanager zakelijke markt met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een inspirerende werkomgeving en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je voor ons doen:

Door een professionele, actieve en gestructureerde marktbewerking onderzoek je de behoeften van klanten en prospects en adviseert hen vervolgens op het brede vlak van mobiliteit (verkoop Personen- en bedrijfsauto’s, lease, verhuur en onderhoud). Hierin word je ondersteund door Arend Auto en de commerciële buitendienst van Renault Nederland door middel van doorlopende coaching-on-the-job. Daarnaast volg je opleidingen op het gebied van productkennis, commerciële en onderhandelingsvaardigheden, leasing en fiscaliteit.

Je bent verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van Arend Auto en het merk Renault in de regio Zaandam-Purmerend. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan de collegialiteit van het team. Herken jij jezelf hierin en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!


Wat neem je mee als Accountmanager buitendienst zakelijke markt:

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, nauwkeurige en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

  • Afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal drie jaar ervaring in een buitendienstfunctie (business-to-business) in de Automotive branche met aantoonbare successen;
  • Gedegen kennis van fiscaliteiten, Automotive en wagenparkbeheer;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Volwaardig gesprekspartner voor relaties;
  • Goede onderhandelingsvaardigheden in combinatie met uitstekende sociale communicatieve vaardigheden;
  • Woonachtig in de regio Zaandam-Purmerend;
  • Voelt zich thuis in een grote organisatie.
     

Wie zijn wij:

Arend Auto is dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Amsterdam en Noord-Brabant. Totaal hebben wij 11 vestigingen. Renault is een van de grootste automerken in Nederland en wereldwijd. Veel technologieën uit bijvoorbeeld de F1 afkomstig zitten tegenwoordig in een van de vele Renault modellen. Service en kwaliteit staan bij Arend Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Arend Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Arend Auto werken?

Ben jij de ambitieuze Accountmanager zakelijke markt die wij zoeken en wil je graag bij Arend Auto komen werken? Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Karel Slager via telefoonnummer 020-5619600

Solliciteer direct »

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature op

Arend Auto

Renault Dacia Nissan