Stagiair Magazijn, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen m/v (Purmerend, Heron Auto)

Solliciteer direct »

Wil jij een stage binnen ons bedrijf en ben jij een echte verbinder? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Voor onze vestiging in Purmerend zoeken wij per direct een enthousiaste student voor een uitdagende stage op de afdeling magazijn. Het betreft een (fulltime) meewerkstage. Naast het ondersteunen en meewerken zal je ook een aantal eigen taken en opdrachten krijgen. Naar gelang de ontwikkeling die je laat zien, krijg je steeds meer taken en verantwoordelijkheden.

Wat kun je op een stagedag verwachten

Het controleren of er berichten zijn vanuit de importeur of overige leveranciers over speciale acties of de geplande leveringen. Voordat de volgende vracht met auto-onderdelen wordt geleverd doe je nog even een ronde in de shop in de showroom om te kijken of alles er netjes bij staat. Tegelijkertijd controleer je of er nog artikelen besteld moeten worden. Wanneer je de bestellingen opneemt komt er een klant naar je toe met een vraag. Je laat de klant de verschillende accessoires zien en geeft hem/haar advies.

Omdat we onze klanten altijd goed en snel willen leveren controleer en registreer je alle binnengekomen onderdelen op kwaliteit, levertijd en aantallen. Intussen staat er ook een monteur uit de werkplaats aan je balie, want ook hen voorzie jij zo snel mogelijk van de gevraagde onderdelen zodat hij/zij direct verder kan met de onderhoudsbeurt aan de auto. 

Wat vragen wij

Je volgt een logistieke opleiding op minimaal MBO-niveau. Verder beschik je over prima communicatieve vaardigheden. Werk je graag in teamverband en is hospitality op je lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Heron Auto is onderdeel van Stern Groep N.V.

Heron Auto is officieel Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend en Zwaag. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit.

Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Interesse in deze stage binnen ons bedrijf?

Stuur dan je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Jouw sollicitatie kun je richten aan Robin van Wichen (Service Manager).

Solliciteer direct »

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel deze vacature op

Heron Auto

Volkswagen Audi Seat Skoda