Stagiair Commercieel Binnendienst Fleetsales m/v (Purmerend, Heron Auto)

Solliciteer direct »

Wil jij een uitdagende en commerciële Automotive stageplek binnen ons bedrijf en ben jij een echte commerciële verbinder? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Voor onze afdeling Fleetsales op de vestiging in Purmerend zoeken wij per direct een enthousiaste student voor een uitdagende stage op de afdeling Fleetsales. Het betreft een (fulltime) meewerkstage. Naast het ondersteunen en meewerken zal je ook een aantal opdrachten krijgen om de processen te optimaliseren.

Werkzaamheden:

  • Dagelijks contact met leasemaatschappijen;
  • Dagelijks contact met bestaande klanten en prospects;
  • Het opstellen van verbeterplannen op bestaande processen;
  • Het opstellen, toelichten en opvolgen van lease- en koopoffertes;
  • Het administratief verwerken van de orders;
  • Het periodiek monitoren van de in bestelling staande auto's;
  • Het inplannen van de af te leveren nieuwe auto's;
  • Het zorg dragen voor een juiste vastlegging in ons systeem;
  • Ondersteuning bieden aan de buitendienst voor zowel relatiebeheer als acquisitie.

Wat vragen wij:

Je volgt een commerciële of economische opleiding op HBO-niveau. Verder beschik je over prima communicatieve vaardigheden. Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven? En ben jij snel beschikbaar? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!


Wie zijn wij:

Stern, cluster 5 is met 20 vestigingen in de regio Noord-Holland, Groningen en Drenthe een van de grotere spelers op Automotive gebied. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats binnen de vestigingen van Heron Auto B.V., Havik Auto B.V. en Durmi Auto B.V.

Cluster Stern5 is onderdeel van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf. 


Interesse in deze stage binnen ons bedrijf?

Stuur dan je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Jouw sollicitatie kun je richten aan Ricardo Plug (HR Businesspartner).

Solliciteer direct »

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze vacature op

Heron Auto

Volkswagen Audi Seat Skoda