Online Verkoopadviseur KCC (Zwaag, Durmi Auto, Heron Auto, Havik Auto)

Solliciteer direct »

Stern5 is met 20 vestigingen in de regio Noord-Holland, Groningen en Drenthe een van de grotere spelers op automotive gebied. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats binnen de vestigingen van Heron Auto B.V., Havik Auto B.V. en Durmi Auto B.V.. Stern5 is trendsetter als het gaat om online Sales & Aftersales gerelateerde activiteiten.

Wat ga je doen:

Als Online Verkoopadviseur ben je het aanspreekpunt voor onze toekomstige klanten. Er wordt een actieve marktbenadering van je verwacht en je weet op de juiste wijze online kanalen in te zetten. Je bent op je gemak in een commerciële rol, waarbij je zowel telefonisch als online contact met onze klanten hebt. Je bent een ‘online lead jager’ en hebt een bewezen trackrecord om een verkooptransactie voor te bereiden c.q. af te sluiten.

Het betreft een nieuwe functie binnen Stern5 en er is alle ruimte om op een creatieve wijze verdere invulling te geven aan deze functie. Hierbij is een pro-actieve houding vereist en je beschikt over doorzettingsvermogen om jouw doelstellingen te behalen. Standplaats voor deze functie is Zwaag. 

Wat verwachten wij van jou:

Je beschikt over minimaal MBO+ denk- en werkniveau en hebt twee tot drie jaar werkervaring in een commerciële functie. Voor jou is face-to-face contact met de klant niet noodzakelijk en je hebt een bewezen trackrecord in online en telefonische verkoop. Ervaring in de Automotive is geen vereiste, uiteraard is affiniteit met onze Stern5 automerken wel gewenst; Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen.

Wat kunnen wij jou bieden:

Wij bieden een uitdagende functie in een snelgroeiende organisatie met aanspreken automerken, een prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

Kom jij bij Stern 5 werken in Zwaag?

Stuur dan je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Jouw sollicitatie kun je richten aan Ricardo Plug (HR Business Partner).

Voor meer informatie over deze functie en/of onze organisatie kun je contact opnemen met de heer Steur, Manager KCC & New Sales. Te bereiken op telefoonnummer: 06-12069728.

Solliciteer direct »

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature op

Durmi Auto

Kia

Havik Auto

Opel Kia Mitsubishi

Heron Auto

Volkswagen Audi Seat Skoda