Eerste Autotechnicus Ford (Naaldwijk, Ardea Auto)

Solliciteer direct »

Ardea Auto, is met haar 16 vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland dé grootste Ford dealer van Nederland. Wij zoeken voor vestiging Naaldwijk een ambitieuze en zelfstandige Eerste Autotechnicus met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, het beste gereedschap, een kwaliteits automerk, goede koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je voor ons doen:
Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en storingen; jij draait je hand er niet voor om. Als Eerste Autotechnicus bij Ardea Auto word jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van allround onderhoud- en reparatiewerkzaamheden conform de gestelde richtlijnen en kwaliteitseisen van de importeur. Daarnaast voer jij APK keuringen uit en stel je mechanische en elektronica diagnoses en probeert deze, eventueel met hulp van de Technisch specialist, op te lossen.
Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Service Adviseur. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een schone en opgeruimde werkomgeving. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan de collegialiteit van team Naaldwijk.

Wil jij de allerbeste Ford Autotechnicus worden en de top bereiken en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jouw reactie graag snel tegemoet!

Wat kunnen wij jou bieden als 1e Autotechnicus bij Ardea Auto:

 • Een uitdagende fulltime (38 - 40 uur) functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie met een informele werksfeer en ijzersterke reputatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Een zondermeer goed salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Auto’s van het aansprekende merk Ford met een breed modellengamma;
 • Mooie en nette werkomgeving voorzien van goede apparatuur en het beste gereedschap;
 • Gemotiveerde, vrolijke en ervaren collega’s;
 • Goede koffie en o.a. een nette ‘kantine’;
 • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen o.a. bij Ford Academy, de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen;
 • In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien.

Wat neem je mee:
Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, nauwkeurige en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij wil met jouw passie de top bereiken. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus;
 • Ervaring als Eerste Autotechnicus bij een universeel autobedrijf of (Ford)merkdealer;
 • Bij voorkeur een geldige certificering als APK-2 Keurmeester (of bereid deze te halen);
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt;
 • Jij bent in het bezit van minimaal rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit.
 • En ben jij woonachtig in de regio Naaldwijk.

Wie zijn wij:
Ardea Auto, is met haar 16 vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland dé grootste Ford dealer van Nederland.
Elke dag zijn ruim 350 medewerkers – ieder binnen hun eigen vakgebied – enthousiast aan het werk om onze relaties vriendelijk en vakkundig van dienst te zijn. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Ardea Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Ardea Auto Naaldwijk werken?
Bezoek dan deze vestiging en vraag naar de Vestigingsmanager of klik op de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Alex de Vos, Aftersales Manager, via telefoonnummer 0174 - 636444.                            

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Ardea Auto

Ford