Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (Koog aan de Zaan, Heron Auto)

Solliciteer direct »

Wij zoeken voor onze vestiging in Koog aan de Zaan klantvriendelijk en commercieel talent met bij voorkeur passende ervaring in de Automotive voor de functie van Service Adviseur. Is hospitality niet alleen een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Reageer dan snel!


Wat ga je doen:
Als klantvriendelijke Medewerker Service Advies/ Service Adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent mede het gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen. Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats. Jij maakt de werkorders en controleert mede de uitgevoerde werkzaamheden.

Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Autotechnicus. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.

Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf en ben jij een echte verbinder? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie met een informele werksfeer en ijzersterke reputatie, dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie in een professionele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën;
 • Een ‘boven’ markt conform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede en persoonlijke werksfeer;
 • Door middel van een ruim aanbod aan opleidingen bij o.a. de importeur krijg je de mogelijkheid om je kennisniveau uit te breiden en je persoonlijke groei te ondersteunen;
 • In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien.


Wat neem je mee:

 • Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring als Service Adviseur/ Werkplaatsreceptionist (bij voorkeur VAG merken);
 • Hospitality is niet alleen een kreet op je CV maar is je echt op het lijf geschreven;
 • Je werkt graag in teamverband en bij voorkeur ervaring met het programma Autoline;
 • Jij gaat voor een optimale service maar doet dit met een gezonde commerciële tint;
 • Goed auto technisch inzicht en geen 8 tot 17 uur werkmentaliteit;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit;
 • En ben jij woonachtig in de regio Koog aan de Zaan.


Over ons:
Heron Auto is officieel Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen dealer met vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerend en Zwaag. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. Service en kwaliteit staan bij Heron Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.
Heron Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.


Ga jij deze mooie uitdaging aan bij Heron Auto?
Een korte sollicitatiebrief mag je, inclusief CV, richten aan Ricardo Plug via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!                

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Heron Auto

Volkswagen Audi Seat Skoda