Medewerker Carwash Volvo (Haarlem, Svala Auto)

Solliciteer direct »

Als Medewerker Carwash/ Algemeen Medewerker bij Svala Auto, vestiging Haarlem, kan je een veelzijdige en servicegerichte allround functie verwachten! Svala Auto is officieel Volvo Dealer en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V, één van de grootste Automotive concerns van Nederland!

Wat ga jij doen:

Als Automotive talent met een goed gevoel voor kwaliteit en optimale service ga jij voortvarend te werk. Jij maakt onze klanten blij met de ‘’finishing touch’’ omtrent hun auto. ‘’Je auto laten wassen kun je overal, maar wij kunnen het niet alleen beter, het is bij ons ook veel leuker!’’
Jij draagt zorg voor het voorwassen van de auto’s die door de wasstraat heengaan. Ook zorg jij ervoor dat de interieurs optimaal gereinigd worden. Niet alleen zorg jij ervoor dat de auto’s weer helemaal schoon worden in onze wasstraat, maar jij hebt ook bijgedragen aan het verzorgen van een leuke tussenstop.

Naast de Carwash werkzaamheden kunnen activiteiten zoals klanten halen en brengen, de bandenwissels, het vervangen van ruitenwissers en andere kleine technische werkzaamheden ook tot de werkzaamheden behoren.                                                                                

Kortom een mooie en veelzijdige (starters)functie voor als je graag bij een autobedrijf wil werken en heel veel mensen blij wil maken. En wat is er nou mooier om dit bij Volvo te doen samen met toffe collega’s!

Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een fijn salaris (uiteraard);
 • Een veelzijdige fulltime functie bij een professionele organisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een goede werksfeer en fijne collega’s;
 • Werken met mooie auto’s van het premium merk Volvo;
 • Eigen inbreng en frisse ideeën worden gewaardeerd;
 • Werken bij een ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en aanvullende (merk)trainingen te volgen.

Wat neem je mee:

 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Beschikbaar voor vijf dagen per week van maandag tot en met vrijdag;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Een zeer flexibele en proactieve instelling;
 • Een representatief voorkomen;
 • Optimale service en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel;
 • En natuurlijk ben jij woonachtig in de regio Haarlem.

Wie zijn wij:

Svala Auto is dé officiële dealer van Volvo en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. De werksfeer is enthousiast en professioneel maar zeker informeel. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom hebben we volop opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden voor je.

Svala Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns van Nederland en heeft vele autodealerbedrijven maar ook andere diensten zoals autoschade, leasing en  autoverhuur. Stern Groep N.V. is sinds 2000 beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en stel zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. 

Ga jij deze mooie uitdaging aan bij Svala Auto Haarlem?

Laat het ons spoedig weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Voor aanvullende vragen over deze vacature of onze organisatie kun je contact opnemen met Ger Medenblik (Vestigingsmanager) via telefoonnummer 023-5100555.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Svala Auto

Volvo