Eerste Autotechnicus (APK) Abarth, Jeep, Alfa Romeo en Fiat (Houten, Vireo Auto)

Solliciteer direct »

Vireo Auto Houten, dé dealer voor de regio Utrecht van Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Abarth zoekt voor vestiging Houten een ambitieuze en passievolle Eerste Autotechnicus. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, het beste gereedschap, goede (Italiaanse)koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel!

Wat ga je doen:

Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en stroringen; jij draait je hand er niet voor om. Als Eerste Autotechnicus/ APK Keurmeester/ Diagnose bij Vireo Auto heb je een afwisselende baan. Je gaat zowel uiteenlopende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren als mechanische en elektrische storingen opsporen. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s.

Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Service Adviseur. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een schone en opgeruimde werkomgeving.

Herken jij jezelf hierin en zoek jij een leuke uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!

Wat kunnen wij jou bieden als Eerste Automonteur:

 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Een goed salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je mag werken aan auto’s van de merken Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional;
 • Mooie en nette werkomgeving voorzien van goede apparatuur en het beste gereedschap;
 • Gemotiveerde, vrolijke en ervaren collega’s;
 • Je neemt deel aan het opleidings- en trainingsprogramma van de importeur;
 • Diverse mogelijkheden en ruimte om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wat neem je mee:

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, nauwkeurige en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

 • Afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus;
 • Ervaring als Eerste Autotechnicus;
 • Bij voorkeur een geldige certificering als APK-2 Keurmeester (of bereid deze te halen);
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit.
 • En ben jij woonachtig in de regio Houten.

Wie zijn wij:

Vireo Auto is dé Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional dealer en wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Houten en Purmerend. Service en kwaliteit staan bij Vireo Auto hoog in het vaandel: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Er heerst een prettige en informele werksfeer en er zijn volop opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden. Door de uiteenlopende automerken is er veel diversiteit.

Vireo Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij Vireo Auto Houten werken?

Ben jij de ambitieuze Eerste Autotechnicus die wij zoeken en wil je graag bij ons komen werken? Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Ton Peters, Vestigingsmanager via telefoonnummer 030-6345555.          

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Vireo Auto

Abarth Alfa-Romeo Fiat Jeep Mitsubishi Subaru