Medewerk(st)er Debiteurenbeheer (Amsterdam, SternPoint)

Solliciteer direct »

Voor onze financiële administratie op ons hoofdkantoor te Amsterdam-Duivendrecht zijn wij op zoek naar een nauwkeurige, proactieve en ervaren Medewerk(st)er Debiteurenbeheer. Ga jij voor zo min mogelijk debiteuren en geef jij niet zomaar op? Reageer dan snel!

Wat ga je voor ons doen:
Zo min mogelijk openstaande debiteuren, dat is jouw focus. Van het versturen van aanmaningen tot het nabellen van verzekeringsmaatschappijen: jij zorgt actief voor het verminderen van de openstaande debiteuren. Daarnaast voer je ook diverse werkzaamheden uit in opdracht van het Hoofd Debiteurenbeheer. De afdeling financiële administratie zorgt voor het centraal afhandelen van alle financieel administratieve werkzaamheden van de schadevestigingen en het bedrijf als geheel.
Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en te bellen. Door jouw ervaring kun je volledig zelfstandig werken en ben je een kei in creditmanagement. Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel bedrijf waar je verschil kan maken? Lees dan verder en solliciteer!!

Wat kunnen wij jou bieden:
Een uitdagende fulltime (38 uur) functie bij groeiende en ambitieuze organisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;

 • Een passend salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Nette werkomgeving en een informele werksfeer;
 • Een mooi en goed bereikbaar kantoor in Amsterdam-Duivendrecht;
 • Een bedrijfsrestaurant waar je dagelijks samen met collega’s luncht;
 • Werken bij een organisatie waar ruimte is om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wat neem je mee:
Jij vindt het leuk en uitdagend om proactief debiteuren na te bellen en daarnaast heb je:

 • Een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO niveau;
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring als Medewerker debiteurenbeheer;
 • Ervaring in de Automotive is een pre;
 • Kennis van Microsoft Office Producten, met name Excel en Word. Kennis van Exact is een pre;
 • Communicatief sterke vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Cijfermatig inzicht, accuraat en stressbestendig;
 • Sterke proactieve, daadkrachtige, spontane en initiatiefrijke instelling;
 • En jij bent woonachtig in regio Amsterdam-Duivendrecht.

Wie zijn wij:
SternPoint B.V. is een sterk groeiend netwerk van vestigingen die (merk-erkend) schadeherstel uitvoeren en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Over Stern Groep N.V.
Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.

Kom jij bij SternPoint werken?
Stuur dan je CV en een korte motivatie via de sollicitatiebutton. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Ernst Terpstra via telefoonnummer 088-2927100.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op