Bedrijfsautotechnicus Mercedes-Benz Trucks (Nijkerk, SternTrucks)

Solliciteer direct »

Voor onze SternTrucks vestiging in Nijkerk zijn wij op zoek naar een ambitieuze Bedrijfsautotechnicus Trucks voor fulltime. Wil jij een sleutelrol binnen ons bedrijf? Werk je graag in teamverband binnen een nette werkomgeving met het beste gereedschap aan een kwaliteits automerk en vind je dat klanten optimaal tevreden moeten zijn? Dan nodigen we jou uit om te reageren!

Wat ga je doen:
Als Bedrijfsautotechnicus heb je een afwisselende baan: je spoort zowel mechanische als elektrische storingen op. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de trucks/bestelwagens. Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoudswerkzaamheden, maar ook ondersteun je bij complexe reparaties. Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn? Lees dan verder!

Wat kunnen wij jou bieden:
Stern Auto biedt een erg prettige werksfeer en prima arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed voor deze fulltime (38 uur) functie. Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma, waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwste (reparatie)technieken van de diverse bedrijfsauto-modellen. Onze werkplaats is voorzien van goede apparatuur en uiteraard word je voorzien van een eigen gereedschapskar met kwaliteitsgereedschap. In de toekomst zijn er nog volop mogelijkheden om door te groeien.

Over jou:
Wij zoeken technisch talent met een aantal jaren monteurservaring met bedrijfswagens en/of trucks en bij voorkeur bij Mercedes-Benz, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiend en gezond bedrijf voor zowel personenwagens als bedrijfswagens. Jij hebt een echte ‘gettings-things-done’ mentaliteit. Indien jij op dit moment nog bezig bent met de opleiding tot Autotechnicus/ Bedrijfswagentechnicus Trucks / Bestelwagens, dan nodigen we jou ook uit om te reageren!

Wie zijn wij:
SternTrucks is onderdeel van Stern Auto en maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Auto is met 11 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ca. 450 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren. We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Over Stern Groep N.V.
Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Binnen Stern hangt een informele werksfeer waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. We hebben ruim 2.200 medewerkers en zijn een beursgenoteerd bedrijf.

Wil jij graag bij SternTrucks Nijkerk werken?
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button.

Voor aanvullende informatie over deze functie of onze organisatie kun je contact opnemen met de heer M. Lootens, Service Manager SternTrucks Nijkerk via telefoonnummer 033-2473905.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op