Diagnosetechnicus/ Eerste Autotechnicus (Amersfoort, Vireo Auto)

Solliciteer direct »

Wij zoeken voor onze vestiging in Amersfoort een ambitieuze en ervaren Diagnosetechnicus/ Eerste Autotechnicus. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, het beste gereedschap, goede (Italiaanse)koffie en leuke collega’s? Reageer dan snel!


Wat ga je doen:
Als Diagnosetechnicus/ Eerste Autotechnicus/ Technisch Specialist bij Vireo Auto heb je een afwisselende baan. Jij draagt zorg voor het verrichten van diagnoses bij uiteenlopende mechanische en elektrische (complexe)storingen en het oplossen hiervan. Maar ook voor kleine en grote onderhoudsbeurten alsmede reparaties draai jij je hand niet voor om.
Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een schone en opgeruimde werkomgeving. Uiteraard blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste technieken door diverse merk gerelateerde trainingen en opleidingen te volgen.

Herken jij jezelf hierin en zoek jij een interessante uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!


Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een ‘’boven’’ marktconform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende dealerorganisatie dat onderdeel is van een van de grootste Automotive concerns van Nederland;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Je mag werken aan auto’s van o.a. de merken Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Fiat en Subaru;
 • Mooie en nette werkomgeving voorzien van goede apparatuur en het beste gereedschap;
 • Een informele en goede werksfeer;
 • Je neemt deel aan het opleidings- en trainingsprogramma van de importeur(s);
 • Diverse mogelijkheden en ruimte om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen.


Wat neem je mee:
Voor deze veelzijdige en uitdagende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, nauwkeurige en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je:

 • Afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus aangevuld met bij voorkeur Diagnosetechnicus en/of Technisch Specialist;
 • Aantoonbare recente ervaring als Diagnosetechnicus/ Eerste Autotechnicus bij een merkdealer;
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Recente ervaring met complexe elektronica storingen;
 • Doorzettingsvermogen om de (complexe) storingen op te sporen en op te lossen;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit.
 • En ben jij woonachtig in de regio Amersfoort.


Wie zijn wij:
Vireo Auto is dé Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Abarth, Mitsubishi, Subaru en Fiat Professional dealer en wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Houten en Purmerend. Service en kwaliteit staan bij Vireo Auto hoog in het vaandel. Er heerst een prettige werksfeer en er zijn volop opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden. De automerken bieden veel diversiteit. Daarnaast is vestiging Amersfoort ook officieel servicedealer voor Chrysler, Dodge, Mazda en Saab.

Vireo Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2.250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën. 


Ga jij deze uitdaging aan bij Vireo Auto Amersfoort?
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Teus van Asperen, Vestigingsmanager, via telefoonnummer 033-4643424.
                                         

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Vireo Auto

Abarth Alfa-Romeo Fiat Jeep Mitsubishi Subaru