Medewerker Customer Service Center (Amsterdam, Dealergroep Stern)

Solliciteer direct »

vestiging Amsterdam Zuidoost (min. 24 uur p/wk)

Stern Dealergroep, de grootste dealergroep van Nederland, is een geheel nieuw Customer Service Center gestart in Amsterdam! Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere nieuwe enthousiaste collega’s voor de functie van Medewerker Customer Service Center!


Wat ga je doen als Medewerker Customer Service Center:
Gaat jouw hart sneller kloppen van een tevreden klant? Zo één die op een verjaardag wél verteld hoe goed hij/zij is geholpen? Dan kunnen wij jou bij Dealergroep Stern heel goed gebruiken.

De rode draad van jouw functie is: echt mensenwerk! Net als jij, vinden wij dat klanttevredenheid geen score in Excel is, maar een serieuze business. Als jij daar het juiste gevoel voor hebt en over de juiste kwalificaties beschikt om klanten en prospects ultiem te bedienen, dan drinken we graag een kop koffie met jou om kennis te maken.


Wij zoeken binnen het Customer Service Center talenten op de volgende onderdelen voor alle vestigingen en alle automerken:

 • Inbound telefonie: je handelt de binnenkomende telefoongesprekken af, jij zorgt er voor dat de klant aan de juiste collega gekoppeld wordt;
 • Outbound telefonie: je benadert (potentiële) klanten proactief met als doel zo veel mogelijk afspraken in te plannen in de werkplaatsen, denk bijv. aan het bellen voor bandenwissel- of APK acties;
 • Werkplaatsplanning: je plant voor de klanten werkplaatsafspraken in en maakt werkorders voor de werkplaats (simpele en complexe);
 • Online sales: je verwerkt binnenkomende sales leads, zoals proefrit- of brochure aanvragen en koppelt de potentiële klant aan de Verkoopadviseurs en controleert deze opvolging.

Heb jij ervaring met één van deze onderdelen of juist met een combinatie… wacht niet langer en ontdek jouw toekomst bij Stern Dealergroep!


Onze ideale kandidaat:

 • Woont in de regio Amsterdam Zuidoost;
 • Heeft MBO denk- en werkniveau en is minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Heeft ervaring met het werken op een customer service center;
 • Weet wat echte hospitality is, gaat voor een top klantbeleving en is service- en kwaliteitsgericht;
 • Wil meedenken om bestaande processen te verbeteren;
 • Weet op de juiste wijze klachten af te handelen;
 • Heeft een duidelijke en accentloze telefoon stem en goede communicatieve vaardigheden;
 • Heeft goed commercieel inzicht en kan daarmee meerverkoop / upselling realiseren;
 • Beschikt over een flexibele instelling en is een doorzetter;
 • Is een echte teamplayer, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken.
 • Ervaring binnen de automotive is niet vereist, sterker nog, ook niet noodzakelijk. Wel is het uiteraard van belang om feeling te hebben met auto’s.

Op ons nieuwe Customer Service Center is werken met flexibele werktijden mogelijk, ook  ‘s avonds en op zaterdag staan wij klaar voor onze klanten.


Wat kunnen wij jou bieden?
Binnen Stern zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die vinden dat ze ook bij Stern passen, want dan heb jij het naar je zin en ga je met plezier naar je werk.

Wij bieden je een afwisselende baan op een nieuwe afdeling binnen Stern die continue in ontwikkeling is. Je kan rekenen op een goed salaris, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden en een heerlijke lunch in ons bedrijfsrestaurant.


Wie is Dealergroep Stern?
Stern Customer Services maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een grote Automotive onderneming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern Groep is sinds 2000 beursgenoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam. Sindsdien is de voorgenomen aanzienlijke groei gerealiseerd in de belangrijkste autodichte regio’s van het land: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Stern opereert als grootste dealergroep van Nederland in een zeer complexe en veranderende autobranche. Wij bieden als dealergroep steeds meer klantenservice. Wij streven naar ultiem klantcontact. Om dit te realiseren worden de diverse klantcontactcentra vanaf komende lente gecentraliseerd op één locatie in Amsterdam Zuidoost. 


Interesse in de functie van Medewerker Customer Service Center bij Dealergroep Stern in Amsterdam?
Stuur dan je CV en korte motivatie via de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Jouw sollicitatie kun je richten aan Carly Zwezerijnen, HR Business Partner.

Voor meer informatie over deze functie of ons bedrijf kun je contact opnemen met het Customer Service Center via telefoonnummer 088 - 2929158.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op