Diagnosetechnicus / Eerste Autotechnicus, Volvo (Weesp, Svala Auto)

Solliciteer direct »

Wij zoeken voor onze vestiging in Weesp, door uitbreiding, een ambitieuze en passievolle Eerste Autotechnicus. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een nette werkomgeving, het beste gereedschap, vooruitstrevende auto’s, goede koffie en fijne collega’s? Reageer dan snel!


Wat ga je doen:
Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en stroringen; jij draait je hand er niet voor om. Als Eerste Autotechnicus/ APK Keurmeester/ Diagnose bij Svala Auto heb je een afwisselende baan. Je gaat zowel uiteenlopende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren als mechanische en elektrische storingen opsporen. Dat kan door een boordcomputer uit te lezen, maar ook door te sleutelen aan de auto’s.

Hierbij houd je altijd rekening met de geldende veiligheids- en gezondheidsvoorschriften. Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de Service Adviseur. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een schone en opgeruimde werkomgeving.

Herken jij jezelf hierin en zoek jij een veelzijdige uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet? Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!


Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een ‘boven’ markt conform salaris en daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende fulltime functie binnen een professionele toonaangevende en vooruitstrevende dealerorganisatie;
 • Een functie waarin je voortvarend te werk kunt gaan en eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt;
 • Mooie en nette werkomgeving voorzien van goede apparatuur en het beste gereedschap;
 • Gemotiveerde, vrolijke en ervaren collega’s;
 • Eigen gereedschapskar met merkkwaliteit gereedschap;
 • Je neemt deel aan het opleidings- en trainingsprogramma van de importeur;
 • Diverse mogelijkheden en ruimte om intern door te groeien en jezelf te ontwikkelen.


Wat neem je mee:
Voor deze afwisselende functie beschik je over een zeer kwaliteitsbewuste, nauwkeurige en gedreven instelling met uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij wil met jouw passie de top bereiken. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus;
 • Ervaring als Allround Eerste Autotechnicus bij een (Volvo)merkdealer of universeel autobedrijf;
 • Bij voorkeur een geldige certificering als APK-2 Keurmeester;
 • De ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie;
 • Ruime ervaring met complexe elektronica storingen is een pluspunt;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Een ‘gettings-things-done’ mentaliteit.
 • En ben jij woonachtig in de regio Weesp.


Wie zijn wij:
Svala Auto is officieel dealer van Volvo en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Wij bieden onze klanten een totaalservice op het gebied van mobiliteit. De werksfeer is enthousiast en professioneel maar zeker informeel. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom hebben we volop opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden voor je.

Svala Auto maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern is één van de grootste Automotive concerns van Nederland en heeft vele autodealerbedrijven maar ook andere diensten zoals autoschade, leasing en  autoverhuur. Stern Groep N.V. is sinds 2000 beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam en stel zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.


Kom jij bij Svala Auto Weesp werken?
Laat het ons snel weten en stuur je CV en een korte motivatie via onze solliciteer button. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Remco de Jong, Vestigingsmanager via telefoonnummer 0294-418200.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op

Svala Auto

Volvo