Voorbewerker / Autospuiter (Nijkerk, SternPoint)

Solliciteer direct »

Wij zoeken voor onze SternPoint vestiging in Nijkerk een zelfstandige Autospuiter / Voorbewerker met passie voor het vak. Ga jij voor topkwaliteit, tevreden klanten, geef jij niet zomaar op en word jij blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, diverse automerken en leuke collega’s? Reageer dan snel!


Je bent altijd in beweging:

Als Voorbewerker ken je alle kneepjes van het vak om een auto spuitklaar te maken, zoals het opzetten en afwerken van de plamuur, het gronden van de auto en de grondverf weer glad uitschuren en het afplakken van de auto. Als Autospuiter zorg je er met jouw vakmanschap voor dat het eindresultaat dat uit de spuitcabine komt perfect is. Naast je opleiding heb je enkele jaren werkervaring als Voorbewerker / Autospuiter. Herken jij jezelf hierin en zoek je een baan bij een informeel autoschadebedrijf met merkerkenning waar jouw mening er ook echt toe doet? Lees dan verder en solliciteer!


Groei met ons mee:

 • Een uitdagende fulltime (38 uur) functie als Voorbewerker/Autospuiter. Parttime werken is overigens bespreekbaar;
 • Een passend salaris, waarover wij je graag meer vertellen tijdens het persoonlijke gesprek;
 • Op vrijdagmiddag een gezellige weekafsluiting met je collega’s;
 • Een goed strategisch bedrijfsplan;
 • Wij vragen het een en ander maar wij zorgen er ook voor dat je alle werkzaamheden goed kan uitvoeren door middel van onder andere een moderne en lichte werkplek, prima apparatuur en goed gereedschap;
 • We werken met de producten van Spies Hecker;
 • Naast het salaris ook passende overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en een aanvullende opleiding te volgen.


Wat zijn jouw ambities:
Jij hebt natuurlijk affiniteit met auto’s in de breedste zin van het woord en daarnaast heb je:

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 2 of 3 (Eerste) Autospuiter OF dit door ervaring verkregen;
 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Voorbewerker of Autospuiter, bij voorkeur bij een merk-erkend schadeherstelbedrijf;
 • Secuur werken en het leveren van kwaliteit heb jij zeer hoog in het vaandel staan;
 • Passie voor het vak als Voorbewerker / Autospuiter;
 • En je bent woonachtig in regio Nijkerk.


Stern. Altijd in beweging:
SternPoint B.V. is een groeiend netwerk van vestigingen die (merk-erkend) schadeherstel uitvoeren en maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V. Vakmensen met een passie voor auto’s vinden bij ons niet alleen een leuke en uitdagende baan, maar ook interne doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

SternPoint is onderdeel van Stern. Stern behoort tot de grootste Automotive concerns in Nederland en is marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern heeft ruim 2250 medewerkers en is sinds 2000 genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Daarom bieden we voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Diversiteit vinden we belangrijk; we streven naar een goede vertegenwoordiging van mensen met verschillende achtergronden, mannen en vrouwen, van alle leeftijdscategorieën.


Ben jij onze nieuwe Voorbewerker / Autospuiter in Nijkerk?

Klik dan op de sollicitatiebutton en vul het korte formulier in. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Graag geven wij je dan ook een rondleiding door deze mooie vestiging.

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Hans Maassen (Vestigingsmanager) via telefoonnummer 033-2473950.

Acquisitie en/of verdere publicatie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct »

Deel deze vacature op