De wintercheck bij Stern


Kom deze winter niet voor verrassingen te staan en laat jouw auto uitvoerig controleren tijdens een wintercheck bij Stern! Wij lopen je auto na op alle vitale punten voor optimale veiligheid, zoals de banden, remmen, accu, airco en meer. Plan direct online jouw wintercheck bij een vestiging bij jou in de buurt!

Nieuw: de Subaru Solterra bij Stern

Met veel plezier introduceert Stern de nieuwe elektrische SUV van Subaru: de Solterra. Dit nieuwe model zal verwachtingen gaan overtreffen, door onder andere een actieradius van rond de 456 km aan te bieden. Is de accu bijna leeg? Geen probleem! De auto laadt zich binnen 30 minuten tot 80% op. Als een van de eersten het rijplezier ervaren? Plan dan nu een proefrit.

Alle Subaru modellen

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Stern - jouw Subaru specialist

Stern is jouw Subaru-dealer. Met onze vestiging in Houten vind je ons centraal in Nederland. In onze showroom staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. Wij ontvangen je graag.

In Houten hebben we alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een prachtige werkplaats, een gezellige lounge en kunnen we je alle mogelijkheden voor het financieren, verzekeren of leasen van je Subaru bieden.

Vestigingen van Subaru-dealer Stern

Stern is de officiële Subaru-dealer voor Midden-Nederland met onze vestiging in Houten. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Subaru personenwagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Subaru-dealer Stern

Is Stern officieel dealer van Subaru?

Ja, Stern is officieel merk-erkend dealer van het merk Subaru en wij hebben één centraal gelegen vestiging in Amersfoort. Hier staan alle modellen, is onze moderne werkplaats en staan specialisten voor je klaar.

Heeft Stern Subaru modellen op voorraad staan?

Jazeker. Je kunt bij ons terecht voor zowel een nieuwe als een tweedehands Subaru. We hebben verschillende typen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden voor je klaar staan. Bekijk ons actuele aanbod en vind direct een Subaru die bij je past!

Kan ik bij Stern terecht voor een tweedehands Subaru?

Ja, ook voor een tweedehands Subaru kun je bij Stern terecht. Onze tweedehands modellen kun je direct kunt kopen, leasen of financieren. Onze onze actuele voorraad occasions vind je hier. 

Mijn Subaru heeft onderhoud nodig. Hoe maak ik een werkplaatsafspraak?

Voor onderhoud en/of reparatie kun je eenvoudig via onze online werkplaatsplanner een afspraak maken. Daarnaast kun je ook direct telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Amersfoort.

Waar is de Subaru-dealer van Stern gevestigd?

Onze Subaru-dealer kun je vinden in Houten. Je kunt hier alle informatie over en de contactgegevens van de vestiging vinden.