Kopen vanaf

€ 56.395

Bijtellingspercentage

16%

De Solterra is de eerste volledig elektrische SUV van Subaru

Dit jaar zal Subaru het eerste volledig elektrische model introduceren: de Solterra. Dit nieuwe model zal verwachtingen gaan overtreffen, door onder andere een actieradius van rond de 400 km aan te bieden. Is de accu bijna leeg? Geen probleem! De auto laadt zich binnen 30 minuten tot 80% op.

De nieuwe Solterra is niet alleen efficiënt, maar heeft ook alle eigenschappen van een ideale SUV. Naast zijn stoere en dynamische uiterlijk, benut de auto optimaal grip van de vier wielen dankzij nauwkeurige technologie. Hierdoor blijft de auto onder andere stabiel bij een constante snelheid, zelfs op slecht wegdek.

Op dit moment staat de Subaru Solterra nog niet bij ons in de showroom. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om als eerste te kunnen proefrijden! 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De Subaru Solterra is gemaakt voor avontuur

De nieuwe Subaru Solterra is ontworpen voor avontuur. Dankzij de vierwielaandrijving kan deze auto alles aan. Regen of zonneschijn: het all-terrain en all-weather systeem zorgt ervoor dat jij alle kanten op kunt. Een weekend weg? De Solterra biedt voldoende laadruimte en biedt alle passagiers een comfortabele stoel en beenruimte.

Veiligheid en comfort staat op nummer 1 in de Subaru Solterra

De eerste volledig elektrische auto van Subaru is uiteraard uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen en luxe opties. Zo beschikt de Solterra over Adaptive Cruise Control met Lane Change Assist. Daarnaast waarschuwt de auto je bij kruisend verkeer en assisteert hij bij dode hoeken. Zelfs parkeren is veiliger dan ooit, door de nieuwe 360 graden camera. Benieuwd naar alle opties en mogelijkheden? We vertellen er graag alles over in onze showroom.

Ervaar de Subaru Solterra als één van de eersten

De Subaru Solterra is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op zodra het nieuwe model van Subaru bij ons in de showroom staat. Je bent dan één van de eersten die kan proefrijden!

Stern is jouw Subaru-dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van Subaru. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Subaru Solterra

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Subaru of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de nieuwe Subaru Solterra

Hoe lang duurt het om de Subaru Solterra op te laden?

De Subaru Solterra heeft een actieradius rond de 400 km en kan opladen naar 80% binnen 30 minuten.

Hoe groot is de Solterra?

De Subaru Solterra heeft een lengte van 4,69 meter, een breedte van 1,86 meter en een hoogte van 1,65 meter.