Onze moderne Subaru werkplaats

Je geeft jouw Subaru natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij onze Subaru-vestiging in Amersfoort werken alleen technici die iedere Subaru professioneel onderhouden met passie voor het merk. Van APK, tot (periodiek) onderhoud en vakkundig schadeherstel. Als erkend Subaru-dealer ben je bij ons aan het juiste adres.

Subaru APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Subaru gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. De prijs is altijd € 29 all-in, dus inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Wij kennen jouw Subaru van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer. 

Subaru onderhoud

Van periodiek tot specialistisch onderhoud. Wij hebben alles in huis om je Subaru vakkundig te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw Subaru zijn waarde behoud en je weer veilig de weg op kunt om kilometers te maken. 

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Subaru onderhoud

Wanneer moet mijn Subaru onderhoud hebben?

Een standaard onderhoudsinterval van 12 maanden of 15.000 kilometer wordt vaak gehanteerd. Je kunt het onderhoudsschema van jouw Subaru altijd zelf terugvinden in het garantieboekje wat bij de auto is geleverd. Bij nieuwe modellen verschijnt er meestal een melding in je dashboard als het tijd is voor onderhoud. Vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Ik heb schade aan mijn Subaru, kan ik dan ook bij jullie terrecht?

Jazeker, wij zijn gespecialiseerd in het repareren van grote en kleine schades, zoals krassen, deukjes of raamschade. Meer weten, je kunt ons ook altijd bellen op 088 292 71 00.