Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Subaru dealer van Amersfoort en omstreken

Richting de grens van de provincies Utrecht en Gelderland vind je onze Subaru vestiging in Amersfoort, waar je van harte welkom bent voor het kopen, onderhouden of repareren van jouw Subaru. 

Wij ontvangen je graag om je alles te laten zien, maar deze faciliteiten kan je in ieder geval verwachten. 

  • Gratis Parkeren
  • Grote showroom
  • Moderne werkplaats
  • Lounge + gratis WiFi

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Subaru-dealer Stern in Amersfoort

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad, maar wil je wel jouw nieuwe auto kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Ook in deze tijd staan we graag voor je klaar, dus kun je nu eenvoudig een afspraak maken voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Deze desinfecteren wij bij aankomst, zodat jij volledig corona-proof de auto uit kunt proberen. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten (op afstand) aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

 

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Subaru's op voorraad in Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe Subaru? Of wellicht een prachtige occasion? Als erkend Subaru-dealer hebben wij een grote voorraad rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe en tweedehands modellen in de showroom staan. Ons aanbod is de moeite waard om eens te bekijken. Dit kan gemakkelijke online, maar je kunt altijd een proefrit komen maken. Zo weet je gelijk of de auto bij je past. Centraal gelegen in Nederland zijn wij altijd dichtbij. 

Subaru onderhoud en service in Amersfoort

Is je Subaru toe aan onderhoud, reparatie of de APK keuring? Laat dit uitvoeren door de officiële Subaru-dealer in de regio Midden-Nederland. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! Klanten uit Amersfoort en omstreken, zoals Barneveld, Hilversum, Zeist, Veenendaal en Ede weten onze servicegerichte aanpak en passie voor het merk te waarderen. Je kunt bij ons altijd blijven wachten of gebruik maken van een leenfiets of -auto.