Goede bereikbaarheid
Advies op maat
Moderne en erkende werkplaats

Stern is de Subaru-dealer van Midden-Nederland

Ben je opzoek naar een nieuwe of tweedehands Subaru of heeft jouw Subaru onderhoud nodig? Je bent van harte welkom in onze Subaru-vestiging in Houten. Hier vertellen we je graag alles over het merk, de laatste modellen en geven we je advies over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Subaru. Daarnaast beschikken wij als erkende Subaru-dealer over de juiste apparatuur en kennis in onze werkplaats om jouw Subaru in topconditie te houden.

Onze faciliteiten in een notendop:

  • Gratis Parkeren
  • Grote showroom
  • Moderne werkplaats
  • Lounge + gratis WiFi

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Subaru-dealer Stern in Houten

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Subaru's op voorraad in Houten

Ben je op zoek naar een nieuwe Subaru? Of wellicht een prachtige occasion? Als erkend Subaru-dealer hebben wij een grote voorraad rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe en tweedehands modellen in de showroom staan. Ons aanbod is de moeite waard om eens te bekijken. Dit kan gemakkelijke online, maar je kunt altijd een proefrit komen maken. Zo weet je gelijk of de auto bij je past. Centraal gelegen in Nederland zijn wij altijd dichtbij. 

Subaru onderhoud en service in Houten

Is je Subaru toe aan onderhoud, reparatie of de APK-keuring? Laat dit uitvoeren door de officiële Subaru-dealer in de regio Midden-Nederland en geef je Subaru de aandacht die hij verdient. Klanten uit Houten en omstreken weten onze servicegerichte aanpak en passie voor het merk te waarderen. Je kunt bij ons altijd blijven wachten of gebruik maken van een leenfiets of -auto. Graag tot snel in onze werkplaats!

Veelgestelde vragen over onze Subaru vestiging in Houten

Waar zit de Subaru-dealer van Stern in Houten?

Wij zijn gevestigd op de Ringveste 4 in Houten en zijn makkelijk te bereiken via de A27, afslag 29.

Wanneer kan ik langskomen om de showroom te bekijken?

Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom om een kijkje te nemen. Onze showroom is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.