Subaru zakelijk leasen

De modellen van Subaru staan bekend om de uitstekende betrouwbaarheid, veiligheid, het gebruiksgemak, comfort en natuurlijk als de beste trek-auto. Reden genoeg om een Subaru zakelijk te willen leasen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk de verschillende mogelijkheden en modellen online. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar op 088 - 292 38 10.

Zakelijk leasen uit voorraad

De kans is groot dat we een Subaru in onze showroom hebben staan welke aansluit bij jouw wensen. Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen tegen uitstekende leaseprijzen. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen.

TIP! Ervaar Subaru

Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Een auto uitkiezen behoort vaak tot een van de lastigste aankoopbeslissingen. Vreemd is dat zeker niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, zijn de keuzemogelijkheden groot en geeft de verkeerde aankoop veel zorgen. Wij helpen je graag met de ideale proefrit, zo weet je zeker dat een Subaru bij je past. Het idee is simpel. Je geeft aan hoe de ideale proefrit eruit ziet en wij gaan aan de slag! Wij regelen de juiste auto('s) en plannen de elementen voor de proefrit. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een proefrit te maken met een caravan/trailer.

Stern - Jouw Subaru specialist

Stern heeft een officiële Subaru Dealer vestiging in Amersfoort waarmee de regio midden Nederland wordt bediend, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten onze servicegerichte aanpak en passie voor het prachtige merk te waarderen. 

Steeds meer klanten overwegen een Subaru te leasen of zakelijk te financieren in plaats van deze volledig zelf aan te schaffen. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden

Bekijk de vestiging

Meer over Subaru zakelijke lease

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Subaru?

Welke Subaru modellen kan ik zakelijk leasen?

Op dit moment is het mogelijk om de Subaru XV, Subaru Forester en Subaru Outback te leasen via een financial of (full) operational lease constructie. 

Welke zakelijke leasevormen zijn er voor Subaru?

Voor het aanschaffen van een auto van de zaak heb je als ondernemer een aantal keuzes. Volledig zelf betalen, financieren en leasen zonder eigenaar te worden. Afhankelijk van de situatie heeft elke leasevorm zijn eigen voordelen. Wij adviseren je graag over.

  • Financial Lease: Het spreiden van de investering in maandelijkse termijnen.
  • Full operational lease: Vaste looptijd en kilometrage + Maandelijkse bijdrage voor rente, afschrijving, verzekering en servicecomponenten
  • Netto operational lease: Vaste looptijd en kilometrage + Maandelijkse bijdrage voor rente, afschrijving en verzekering