Stern Alkmaar

Vind jouw auto-dealer van Stern in Alkmaar

Wil jij een nieuwe of tweedehands auto kopen, leasen of financieren? Bij onze Stern-vestigingen in Alkmaar kun je terecht voor de merken Kia, Opel, Fiat, Jeep en Alfa Romeo. Hier staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij het vinden van de auto die bij je past. Stern is erkend merk-dealer en we hebben jarenlange ervaring met de merken die we verkopen. Daarnaast kun je bij ons in Alkmaar terecht voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel. Graag tot snel!

Stern-vestigingen in Alkmaar

Nieuwe auto of occasion 

Bij de vestigingen van Stern in Alkmaar ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of gebruikte auto. Bij ons kun je alle modellen van de merken Kia, Opel, Jeep, Alfa Romeo en Fiat nieuw bestellen . Liever direct wegrijden? Kies dan voor een auto uit onze voorraad. Wij helpen je graag bij het vinden van de droomauto die past bij jouw budget. 

Onderhoud, reparatie of APK in Alkmaar

Is jouw Kia, Opel, Jeep, Fiat of Alfa Romeo toe aan onderhoud, reparatie of de APK? Kom langs in een van onze werkplaatsen in Alkmaar. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar en werken met originele merkonderdelen. Heb jij een ander merk auto? Ook dan ben je van harte welkom bij ons in Alkmaar. 

Een impressie van de vestigingen van Stern in Alkmaar