Stern Amersfoort

Auto-dealers en Autoverhuur van Stern in Amersfoort

Stern heeft meerdere vestigingen in Amersfoort. Zo kun je bij onze auto-dealers in Amersfoort onder andere terecht voor de merken Mercedes-Benz, Nissan en smart. Daarnaast kun je tegen een scherpe prijs een auto huren bij Stern Autoverhuur in Amersfoort. 

De locaties van Stern in Amersfoort

Nieuwe of tweedehands auto kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? We staan graag voor je klaar bij onze verschillende merk-dealers in Amersfoort. Hier helpen we je graag met het samenstellen van een nieuwe auto of het vinden van een jong gebruikte occasion.

Onderhoud of APK in Amersfoort

Is jouw auto toe aan onderhoud, reparatie, APK of een bandenwissel? Kom dan langs in een van de werkplaatsen bij onze auto-dealers in Amersfoort. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele fabrieksonderdelen en houden we jouw auto in topconditie. Je kunt uiteraard bij Stern Amersfoort terecht voor de merken Mercedes-Benz, Nissan en smart, maar bent ook van harte welkom met ieder ander merk.

Auto huren in Amersfoort

Ga jij op vakantie of heb je een ruime wagen nodig voor een verhuizing? Bij Stern Autoverhuur in Amersfoort kun je een personenauto, zoals een hatchback, stationwagon of MPV huren of kun je kiezen voor een grote wagen zoals een bestelwagen, bakwagen of koelwagen. Bekijk het aanbod online of kom langs voor meer informatie. 

Een impressie van de vestigingen van Stern in Amersfoort