Stern Groningen

Kom langs bij Stern in Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Of heeft jouw huidige auto onderhoud nodig? Kom dan naar een van de auto-dealers van Stern in Groningen. Hier helpen we je graag bij het uitzoeken van jouw volgende auto en staan we klaar voor het onderhouden of repareren van je huidige auto. Daarnaast kun je bij ons in Groningen terecht voor bedrijfswageninrichting, schadeherstel en autoverhuur. Tot snel!

De verschillende locaties van Stern Groningen

Nieuwe auto's en occasions 

Stern Groningen heeft merk-erkende dealers van bijvoorbeeld DS Automobiles, Citroën en Opel. Hier helpen we je graag bij het samenstellen van jouw volgende auto of het uitzoeken van een mooie occasion. Deze kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren. Bekijk de voorraad en vind jouw auto in Groningen!

Onderhoud of APK in Groningen

Is jouw auto toe aan onderhoud, reparatie, de APK of een bandenwissel? Maak een afspraak bij een werkplaats van een auto-dealer van Stern in Groningen. Hier zorgen onze gecertificeerde monteurs met het juiste materiaal en officiële fabrieksonderdelen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. 

Auto huren in Groningen

Niet alleen voor het kopen of laten onderhouden van een auto ben je welkom bij Stern in Groningen. Wij hebben ook een locatie voor autoverhuur. Hier kun je een bestelwagen of bakwagen huren voor een verhuizing of een personenauto voor bijvoorbeeld een vakantie. Denk hierbij aan een hatchback, stationwagen, MPV of een grote SUV. Bekijk online het aanbod of kom lang bij ons in Groningen voor meer informatie. 

Schadeherstel in Groningen

Schade gereden? Geen paniek. Bij Stern Schadeherstel in Groningen repareren onze experts jouw auto weer tot nieuwstaat. Wij maken gebruik van officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd. Zo behoudt jouw auto zo goed mogelijk zijn waarde. 

Een impressie van de vestigingen van Stern in Groningen