Stern Rotterdam

Stern Rotterdam: Ford-dealers, schadeherstel en autoverhuur

Bij onze vestigingen in Rotterdam kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Ford én occasions van andere merken. Hier kun je tevens terecht voor onderhoud, reparatie, APK en meer. Daarnaast heeft Stern Rotterdam locaties voor het verrichten van vakkundig merk-erkend schadeherstel en kun je op maar liefst twee plekken in Rotterdam een auto of bestelwagen huren. Graag tot snel!

Stern-vestigingen in Rotterdam

Nieuwe auto of occasion 

Bij Stern Rotterdam kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto. Zo kun je kiezen voor een nieuw te bestellen auto of kun je een mooi exemplaar vinden in onze voorraad. We adviseren je graag bij het maken van je keuze.

Onderhoud, reparatie en APK in Rotterdam

Is jouw Ford aan onderhoud toe? Is de APK verlopen of is er onverhoopt iets kapot gegaan? Kom langs bij een van de Ford-dealers van Stern in Rotterdam. Hier staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar en werken ze met originele merkonderdelen. Heb jij een ander merk auto? Ook dan ben je van harte welkom bij ons in Rotterdam. 

 

Stern Autoverhuur Rotterdam

Bij de Stern Autoverhuur locatie in Rotterdam kun je allerlei soorten auto's huren. Zo kun je een personenauto zoals een hatchback, stationwagon of MPV huren, maar kun je ook een bestelwagen, bakwagen of koelwagen huren. Ideaal voor als je op vakantie gaat of gaat verhuizen. En wist je dat je zelfs een elektrische scooter kunt huren bij Autoverhuur Stern Rotterdam?

Schadeherstel in Rotterdam

Stern Schadeherstel in Rotterdam repareert jouw auto of bedrijfswagen weer tot nieuwstaat bij kleine én grote schades. Ons gecertificeerd personeel maakt gebruik van officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd. Dit is belangrijk met oog op veiligheid, garantie en de waarde van de auto.

Een impressie van de vestigingen van Stern in Rotterdam