Stern in regio Zaanstad

Breng een bezoek aan de vestigingen van Stern in Zaanstad

Bij de vestigingen van Stern in de regio van Zaandam ben je van harte welkom voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands auto. Daarnaast kun je bij onze werkplaatsen terecht voor onderhoud, reparatie, APK, banden en meer. Ook vind je een locatie van Stern Autoverhuur voor het huren van een auto of bestelwagen en in Wormerveer hebben wij een vestiging gespecialiseerd in schadeherstel.

Alle Stern-vestigingen in Zaandam en omstreken

Nieuwe auto's en occasions in Zaanstad

Bij onze vestigingen in Zaanstad staan alle nieuwe modellen klaar voor een proefrit, beantwoorden we je vragen en helpen we je graag bij het samenstellen van jouw volgende auto. Daarnaast hebben wij een grote voorraad nieuwe en tweedehands auto's klaarstaan die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Bekijk alvast online de voorraad of kom spontaan bij ons langs.

 

Onderhoud of APK in regio Zaanstad

Is jouw auto toe aan onderhoud, reparatie, de APK of een bandenwissel? Je maakt eenvoudig online een werkplaatsafspraak bij een vestiging naar keuze. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele fabrieksonderdelen en brengen zij jouw auto weer in topconditie. Ook met een automerk dat wij niet verkopen kun je terecht in onze werkplaatsen.

Auto huren in Zaanstad en omgeving

Bij de Stern Autoverhuur locatie in Zaandam huur je eenvoudig een personenauto, zoals een hatchback, stationwagon, MPV of SUV. Daarnaast verhuren wij grotere wagens zoals bestelwagens, bakwagens en koelwagens voor grotere klussen. Bekijk online de mogelijkheden of kom voor meer informatie langs bij de vestiging. 

Schadeherstel in regio Zaanstad

Een paaltje geraakt of een aanrijding gehad? Wij repareren en herstellen jouw auto of bedrijfswagen tot nieuwstaat bij Stern Schadeherstel in Wormerveer. Ons gecertificeerd personeel maakt gebruik van officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd. Zo kun je weer veilig de weg op én blijft de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden. 

Een impressie van de vestigingen van Stern in Zaanstad