Gratis laadpaal bij een nieuwe Volvo Recharge

Overweeg jij de stap naar geëlektrificeerd rijden? Dit is je kans, want bij aanschaf van een nieuwe Volvo Recharge ontvang je nu tijdelijk een gratis Easee laadpunt ter waarde van € 1.250*. Dit is inclusief installatie bij jou thuis!

De Volvo Recharge serie bestaat uit volledig elektrische én Plug-in Hybride Volvo-modellen die klaar zijn voor de toekomst. Kies voor een Plug-in Hybride model en rijd je dagelijkse ritten volledig elektrisch dankzij de actieradius van 73 kilometer of ga voor een volledige elektrische Volvo Recharge en geniet van 420 kilometer elektrische actieradius. 

Maak een werkplaatsafspraak

Jouw Volvo moet in topconditie zijn. Daarom breng je hem voor onderhoud naar de officiële Volvo dealer. Bij Stern hebben we moderne werkplaatsen waar door Volvo gecertificeerde monteurs aan jouw auto sleutelen. Zo weet je zeker dat je veilig op weg kunt. Maak online gemakkelijk een afspraak voor de onderhoudsbeurt of reparatie van jouw Volvo.

Volvo-dealer Stern

Stern is jouw Volvo-dealer. Met maar liefst acht vestigingen in Nederland is er altijd een Volvo vestiging van Stern dichtbij. Zo zijn wij gevestigd in: Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Bij ons vind je de nieuwste modellen, een groot aanbod occasions en tweedehands, prachtige youngtimers, en een moderne werkplaats.

Vestigingen van Volvo-dealer Stern

Stern is de officiële Volvo-dealer voor Noord- en Zuid-Holland en Midden-Nederland. Wij hebben vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Lijnden, Leiderdorp, Weesp en Zaandam. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe Volvo personenwagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over Volvo-dealer Stern

Is Stern officieel Volvo-dealer?

Ja, Stern is merk-erkend dealer van het merk Volvo. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland waar alle modellen staan en waar onze medewerkers alle kennis van het merk hebben.

Hebben jullie nieuwe Volvo modellen op voorraad staan?

Zeker! Wij hebben een heel grote voorraad met nieuwe Volvo modellen voor je klaarstaan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Bekijk onze actuele voorraad en vind de ideale Volvo en vraag direct een proefrit of offerte aan.

Ik ben op zoek naar een tweedehands Volvo. Heeft Stern deze?

Uiteraard. Wij hebben een grote voorraad met Volvo occasions. Wij hebben verschillende modellen, kleuren, kilometerstanden en bouwjaren in ons assortiment. Hierdoor zit er vast een mooie tweedehands Volvo voor je tussen. Bekijk ons aanbod hier. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Volvo?

Maak voor onderhoud en/ of reparatie eenvoudig een afspraak in onze online werkplaatsplanner of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze gespecialiseerde monteurs staan graag voor je klaar!

Ik wil een Volvo private leasen. Kan dat bij Stern?

Jazeker! Vind hier meer informatie over het private leasen van een Volvo bij Stern en bekijk ons actuele aanbod voorraadmodellen.

Kan ik een Volvo zakelijk leasen bij Stern?

Dat kan zeker. Vind hier meer informatie over het zakelijk leasen van een Volvo bij Stern en bekijk ons actuele aanbod voorraadmodellen.

Waar kan ik de Volvo-dealers van Stern vinden?

Onze Volvo-vestigingen vind je voornamelijk in de omgeving van Amsterdam. Bekijk hier het overzicht en vind een dealer bij jou in de buurt.