Grote voorraad nieuw en gebruikt
Erkend duurzaam premium
Grootste Volvo-dealer van NL

Onze dienstverlening tijdens Corona

Persoonlijk-Contact-Stern-7

Showroombezoek


Onze showrooms zijn weer geopend zonder afspraak. Uiteraard is een afspraak maken wel mogelijk en weet je zeker dat we je op het afgesproken tijdstip kunnen helpen. Je bent van harte welkom!

Verkoop-Stern-1

Proefrit aan huis service


Liever niet naar de showroom maar wel proefrijden? Zoek de auto van je dromen en maak een proefrit afspraak aan huis.

Maak een werkplaatsafspraak

Jouw Volvo moet in topconditie zijn. Daarom breng je hem voor onderhoud naar de officiële Volvo dealer. Bij Stern hebben we moderne werkplaatsen waar door Volvo gecertificeerde monteurs aan jouw auto sleutelen. Zo weet je zeker dat je veilig op weg kunt. Maak online gemakkelijk een afspraak voor de onderhoudsbeurt of reparatie van jouw Volvo.

De huidige Volvo acties

Op de XC40 T2 profiteer je nu tijdelijk van introductievoordeel, waardoor deze al te bestellen is vanaf € 38.995 of € 469,- per maand als private lease. Let op dit is een tijdelijk aanbod, waarbij je ook nog profiteert van een gratis automaat!

Een compacte, stedelijke SUV, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Volvo-dealer Stern

Stern is jouw Volvo-dealer. Met maar liefst acht vestigingen in Nederland is er altijd een Volvo vestiging van Stern dichtbij. Zo zijn wij gevestigd in: Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Bij ons vind je de nieuwste modellen, een groot aanbod occasions en tweedehands, prachtige youngtimers, en een moderne werkplaats.