Profiteer nu van een tijdelijke V60 motor-upgrade

Het rijden van een Volvo wordt nu tijdelijk extra aantrekkelijk gemaakt: stap nu in een Volvo V60 Mild Hybrid en ontvang een gratis motor-upgrade ter waarde van € 2.500*. Hierdoor rijd je al in een Volvo V60 B3 vanaf € 46.495 met maar liefst 34 pk extra. Kortom: een zwaardere motor, voor dezelfde prijs. Bovendien geldt er nu een zeer gunstige levertijd op de Volvo V60 Mild Hybrid, waardoor je dit jaar nog kunt rijden!

Wil je graag een proefrit maken, meer informatie of direct een offerte aanvragen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Motor-upgrades voor onze andere Volvo modellen

Kies je liever voor een ander Mild Hybride model van Volvo? Goed nieuws! De motorupgrade van Volvo geldt namelijk ook op de Volvo S60, XC60, V90 en de S90 Mild Hybrids. Hierdoor profiteer je van extra vermogen oplopend tot 53 PK, zonder extra kosten te betalen*.

Volvo Mild Hybrids

Volvo Mild Hybrid

Kies voor minder uitstoot met de Mild Hybride-lijn van Volvo. De accu en de geïntegreerde startgenerator ondersteunen de verbrandingsmotor en verminderen zo de uitstoot. Hierdoor benut je alle energie en profiteer je van een lager brandstofverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast ervaar je een extra soepele rijbeleving, dankzij een vloeiende acceleratie.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over deze? Of wil je een proefrit om een van deze modellen te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Actievoorwaarden
*Volvo V60 vanaf € 46.495 (consumentenadviesprijs) of € 45.235 (fiscale waarde). Lease vanaf € 579 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j. Wijzigingen voorbehouden. WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 6,9 l/100 km (125,0 – 14,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 - 156 g/km. De gratis upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden.
Free upgrade geldt alleen als korting op de motorvariant bij een gelijk uitrustingsniveau. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie www.volvocars.nl.